Clicky

zondag 14 juli 2024 - 04:00 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsFietser (37) komt om bij ongeval met auto in Sint Maarten

Fietser (37) komt om bij ongeval met auto in Sint Maarten

SINT MAARTEN – Woensdagavond is bij een verkeersongeval in Sint Maarten (Noord-Holland) een man van 37 jaar uit Warmenhuizen om het leven gekomen. Het gaat om een ongeval tussen een fietser en een auto. In de auto zaten twee mensen. Beiden zijn aangehouden als verdachte, meldt de politie.

Het ongeval gebeurde woensdagavond rond 18.40 uur op het kruispunt Groenveldsdijk met de Delftweg. Door de impact van de auto kwam het slachtoffer in de sloot terecht.

De bestuurder van de auto is na het ongeval eerst doorgereden, maar later teruggekeerd. In de auto zaten twee mensen. Beiden zijn aangehouden als verdachte. Het gaat om een vrouw van 21 jaar uit Uitgeest en een man van 22 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De politie onderzoekt wie van de twee achter het stuur zat op het moment van het ongeval. Ook onderzoekt de politie hoe het ongeval is gebeurd.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben het slachtoffer nog gereanimeerd. Het slachtoffer is ter plekke overleden. De nabestaanden is ondersteuning door slachtofferhulp en een familieagent aangeboden.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagenchauffeur rijdt vrachtwagen vast bij KFC in Emmen [+foto]

EMMEN - Zaterdagavond heeft een vrachtwagenchauffeur zichzelf met zijn vrachtwagen vastgereden in het gras bij de KFC aan de Nijbracht in Emmen. Een bergingsbedrijf is...
×