Adverteren

Transport Online is een druk bezochte website die bestemd is voor een grote doelgroep namelijk: de hele transportwereld. Transport Online trekt maandelijks vele bezoekers uit de transportsector. Adverteren is dan ook heel rendabel.

Wij bieden verschillende advertentiemogelijkheden aan op onze website. Dit varieert van verschillende afmetingen banners tot bedrijfsprofielen en redactionele bijdragen.

Interesse? Neemt u dan eens vrijblijvend marketing@transport-online.nl met ons op.

Mogelijkheden

Banner 120×60 pixels aan rechterzijde website
De banners helemaal rechts op onze website hebben als afmeting 120×60 pixels. Deze banners zijn op élke pagina binnen de website zichtbaar voor de bezoeker.

Banner 336 x 60 pixels in middelste kolom
De banners die in de middelste kolom van de website staan zijn 336×60 pixels groot. Deze banners zijn op elke pagina zichtbaar voor de bezoeker.

Pagina gerelateerde advertenties
Het is mogelijk om op een aantal pagina’s zoals de vacature-, vrachtuitwisseling-, truckoccasions-,truckstoppagina enzovoorts een pagina gerelateerde banner te plaatsen. Dit houdt in dat uw bedrijf of banner te maken moet hebben met het onderwerp op de pagina. De banner mag maximaal 700 x 200 pixels groot zijn. En wordt, afhankelijk van de pagina en het gebruikte script op deze pagina tussen of onder de content geplaatst.

Nieuwsbrief
Een bannerplaatsing in onze nieuwsbrief behoort ook tot de mogelijkheden. Op dit moment, maart 2023, hebben wij rond de 13.500 dagelijkse nieuwsbrieflezers. In deze nieuwsbrief die nagenoeg elke werkdag verschijnt zijn er tevens meerdere mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Banner 120×60 pixels rechterkolom in nieuwsbrief
De banner in de rechterkolom van de nieuwsbrief is 120×60 pixels groot. Deze banner wordt elke uitgave van de nieuwsbrief meegenomen.

Banner 336×60 pixels tussen nieuwsblokken in nieuwsbrief
De langere banner die tussen de nieuwsblokken in de nieuwsbrief verschijnt, heeft een maximale afmeting van 336×60 pixels. Ook deze banner wordt elke uitgave meegenomen.

Adressenbestand
Transport Online heeft ook een uitgebreid adressenbestand van transportbedrijven op haar website staan. Hier kunnen bezoekers en potentieel klanten voor u, uw adresgegevens raadplegen en contact met u leggen. Een standaardvermelding, naam, adres, woonplaats is gratis. Wilt u echter nog beter bereikbaar zijn dan kunt u er ook voor kiezen uw website en e-mailadres erbij te laten vermelden.

Overige banners
De overige banners, zoals de Leaderboard(bovenaan de pagina die wordt vertoond in het logo van de website) de Rectangle(vierkante banner in midden kolom) en de Skyscraper(lange banner rechts, boven de kleine banners), worden door ons mediabureau AdSeven verzorgd.

Meer informatie over tarieven en plaatsing op AdSeven Media

Aanleverspecificaties
U kunt zelf banners aanleveren, liefst in jpeg of gif formaat. Ze mogen bewegend zijn of stilstaand dat maakt niets uit, let u alleen op dat veel zakelijke nieuwsbrieflezers het mailprogramma MS Outlook gebruiken, daarin zijn bewegende banners niet zichtbaar. Mocht u niet in het bezit van een banner zijn, of de juiste afmetingen, dan zijn wij altijd bereid deze, voor een klein bedrag, voor u te maken. Wij hebben een grafische afdeling dus dat moet geen problemen opleveren.

Bezoekersaantallen/Doelgroep
Transport Online is de drukst bezocht website onder de transport gerelateerde websites. Onze doelgroep is zeer divers. Van de grote transportbedrijven tot de kleine ondernemer, maar ook de chauffeur en zijn achterban is een vaste bezoeker van onze actuele nieuws website. Maandelijks heeft Transport Online rond de 1,2 miljoen unieke bezoekers en 2,5 miljoen pageviews. Zo bent u er dus van verzekerd dat uw advertentie/banner goed gezien wordt!

Betaling
U ontvangt van ons een factuur vóór plaatsing van de banner. De betaling dient te worden gedaan vóór plaatsing van de banner(s). Binnen 24 uur nadat de betaling bij ons is ontvangen zal de banner geplaatst worden. De duur van de banner gaat in op moment van plaatsing. Korte tijd voordat uw afsluittermijn verloopt, nemen wij contact met u op om te kijken of u de banner wilt verlengen, aanpassen of verwijderen. Uw banner wordt dus niet automatisch verlengd.

Geïnteresseerd?
Bent u na dit alles gelezen te hebben geïnteresseerd in onze zeer scherpe advertentietarieven? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met onze marketingafdeling. Zij zullen u dan een lijst met mogelijkheden en tarieven toesturen.

U kunt ze bereiken op telefoonnummer: +31 06 15310970 of per e-mail: marketing@transport-online.nl