Clicky

vrijdag 24 mei 2024 - 15:48 uur
HomeOVERIG NIEUWSOvernames en FusiesTruckwash Müller European Trailer Care overgenomen door Truckwash 1 Group

Truckwash Müller European Trailer Care overgenomen door Truckwash 1 Group

HOLTEN – Truckwash 1 Group, een vooraanstaand speler in de Nederlandse truckwash-industrie, kondigt een uitbreiding van haar netwerk aan met een nieuwe locatie in Holten. Deze stap markeert een goede uitbreiding van de landelijke dekking van Truckwash 1 Group, waarmee het bedrijf zijn positie als een van de grootste aanbieders van voertuigwasdiensten in Nederland versterkt.

Met meer dan twaalf locaties verspreid over het hele land, en vanaf 1 mei met dertien locaties, zet Truckwash 1 Group haar ambitieuze groei voort, met de nadruk op kwaliteit, gastvrijheid, professionaliteit, sfeer en efficiëntie.

De nieuwe vestiging in Holten is strategisch gekozen vanwege de gunstige ligging en de aanwezigheid van een bestaande wasstraat met drie washallen, waardoor Truckwash 1 Group voor het eerst voet aan de grond krijgt in deze regio.

Voorheen werd de huidige Truckwash locatie beheerd door Muller European Truck & Trailer Care, een bekende naam in de regio Holten (Twente | Salland). Naast het aanbieden van Truckwash-diensten, fungeert deze locatie als een allesomvattende oplossing voor het wagenpark. Ze bieden reparaties en professioneel onderhoud aan voor uw trucks, trailers, koelsystemen, laadkleppen, banden en alle andere onderdelen, van voor tot achter bumper.

“De keuze voor Holten als onze nieuwe locatie is weer een strategische, maar vooral een mooie zet voor de uitbreiding van onze dekking binnen Nederland,” zegt Johannes Snoek van Truckwash 1 Group.

“Met deze uitbreiding kunnen we onze diensten aanbieden aan een breder publiek en onze aanwezigheid in Nederland verder versterken. Net zoals op onze andere locaties, streven we ernaar om de beste was-ervaring te bieden, ondersteund door onze passie voor schone voertuigen en uitstekende klantenservice.”

Vanaf 1 mei zijn vrachtwagens, bakwagens en alle andere bedrijfsvoertuigen welkom bij de nieuwe locatie in Holten, waar ze kunnen genieten van dezelfde hoogwaardige wasbeurten en de gastvrijheid die klanten van Truckwash 1 Group gewend zijn.

Truckwash 1 Holten

De openingstijden en prijzen zullen voor deze locatie worden aangepast. Daarnaast komt er een Shop bij voor de chauffeurs en kan er op deze locatie ook weer gespaard worden bij iedere wasbeurt voor korting in de shop, gratis items of speciale behandeling aan je voertuig.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS