Clicky

zondag 14 juli 2024 - 03:53 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerNoy Direct Delivery BV failliet verklaard

Noy Direct Delivery BV failliet verklaard

HEIJEN – Voor de rechtbank van Limburg is op woensdag 10 juli 2024 Noy Direct Delivery BV uit Heijen failliet verklaard.

Noy Direct Delivery is onderdeel van NOY.nl. Bij dit onderdeel werken, volgens gegevens van de Kamer van Koophandel (KvK), circa 32 werknemers.

Op dit moment is niet bekend waarom het bedrijfsonderdeel failliet is verklaard en wie het faillissement heeft aangevraagd. tevens is nog niet bekend of het bedrijf een doorstart zal maken.

Noy Direct Delivery BV werd volgens de KvK opgericht in 1999. Volgens de website van NOY.nl wordt onder direct delivery logistiek van deur tot deur verstaan. “Steeds vaker is het belangrijk dat producten zonder gebruik van hubs binnen korte leadtimes en binnen strakke tijdvensters worden geleverd. Zonder tijdrovende ‘tussenstops’ arriveren uw producten in de juiste conditie op de juiste plaats en tijd”, aldus de website.

Naast Direct delivery is NOY.nl ook actief in Value Added Logistics, warehousing en Spare Ware Share.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagenchauffeur rijdt vrachtwagen vast bij KFC in Emmen [+foto]

EMMEN - Zaterdagavond heeft een vrachtwagenchauffeur zichzelf met zijn vrachtwagen vastgereden in het gras bij de KFC aan de Nijbracht in Emmen. Een bergingsbedrijf is...
×