Clicky

vrijdag 24 mei 2024 - 07:10 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerVice Versa zet binnen twee weken na brand eerste stappen in wederopbouw...

Vice Versa zet binnen twee weken na brand eerste stappen in wederopbouw bedrijf [+foto’s]

OSS – Logistiek bedrijf Vice Versa in Oss zet slechts anderhalve week na de grote brand nu  al de eerste stappen in de wederopbouw van het bedrijf. Bij het bedrijfspand schuin aan de overzijde van de Kanaalstraat worden in rap tempo een of meerdere extra verdiepingen bovenop het bestaande kleine kantoor gebouwd om zo in korte tijd voor extra werkruimte te zorgen.

De eigenaren van het bedrijf, de familie Van den Boogaard, was direct na de enorme brand al strijdvaardig. “Aangeslagen maar niet terneergeslagen” en “Gelukkig zijn alle transportvoertuigen gered dus we zijn op dit moment gewoon door aan het gaan”, reageerden ze de ochtend na de brand direct al tegenover D-TV.

Op 4 mei brak er een grote brand uit bij Vice Versa aan de Kanaalstraat in Oss. De brand was niet eenvoudig te blussen door de brandweer doordat de brandhaard zich in een koelcel bevond waar het twintig graden onder nul was. De brandslangen bevroren en in het pand werd het spekglad door het bevroren bluswater.

Omwonenden werden geëvacueerd en mochten een week na de brand nog niet naar huis. Ook waarschuwde de gemeente voor stankoverlast door rottende levensmiddelen die lagen opgeslagen bij het bedrijf.

Maar ondanks al deze ellende liet het bedrijf de moed niet zakken en bouwen zij nu al weer aan de wederopbouw van het bedrijf.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Ynte Wiersma Oudehaske

Help jij mee morgen Ynte’s laatste wens te vervullen?

OUDEHASKE - De 18-jarige Ynte en zijn broer Sierd hebben beiden een stofwisselingsziekte. Met Ynte gaat het inmiddels zo slecht dat hij niet lang...