Clicky

zaterdag 27 juli 2024 - 03:43 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerOmwonenden brand Vice Versa in Oss mogen nog altijd niet terug naar...

Omwonenden brand Vice Versa in Oss mogen nog altijd niet terug naar huis

OSS – Bewoners uit de directe omgeving van het pand van logistiek dienstverlener Vice Versa in Oss waar ruim een week geleden brand uitbrak, kunnen nog altijd niet terug naar hun huis. Volgens een woordvoerster van de gemeente is het nog niet veilig genoeg. Er wordt volgens haar “met man en macht” gewerkt om de situatie veilig te maken.

Ruim een week geleden brak bij het logistieke bedrijf aan de Kanaalstraat een grote brand uit. Het gebouw lag vol met levensmiddelen.

Vrijdag waarschuwde de gemeente al voor stankoverlast omdat vlees dat in het pand ligt, gaat rotten. Het nablussen en opruimen gaat volgens de gemeente nog weken duren.

Wanneer de omwonenden weer naar hun huis kunnen, is volgens de woordvoerster nog niet bekend. Sinds de brand wordt de luchtkwaliteit elke dag gemeten. “Hierbij worden geen afwijkende waardes gemeten”, meldde de gemeente Oss zaterdag.

LEES OOK
OM eist 10 jaar cel en tbs voor fatale brandstichting Arnhem
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Tientallen kabels doorgebrand op TGV-lijn richting noorden

PARIJS - Bij de sabotage van de hogesnelheidslijn van Parijs richting noorden zijn in Croisilles ongeveer veertig kabels doorgebrand, meldt de burgemeester van de...
×