Clicky

maandag 20 mei 2024 - 12:02 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerOmwonenden brand Vice Versa in Oss mogen nog altijd niet terug naar...

Omwonenden brand Vice Versa in Oss mogen nog altijd niet terug naar huis

OSS – Bewoners uit de directe omgeving van het pand van logistiek dienstverlener Vice Versa in Oss waar ruim een week geleden brand uitbrak, kunnen nog altijd niet terug naar hun huis. Volgens een woordvoerster van de gemeente is het nog niet veilig genoeg. Er wordt volgens haar “met man en macht” gewerkt om de situatie veilig te maken.

Ruim een week geleden brak bij het logistieke bedrijf aan de Kanaalstraat een grote brand uit. Het gebouw lag vol met levensmiddelen.

Vrijdag waarschuwde de gemeente al voor stankoverlast omdat vlees dat in het pand ligt, gaat rotten. Het nablussen en opruimen gaat volgens de gemeente nog weken duren.

Wanneer de omwonenden weer naar hun huis kunnen, is volgens de woordvoerster nog niet bekend. Sinds de brand wordt de luchtkwaliteit elke dag gemeten. “Hierbij worden geen afwijkende waardes gemeten”, meldde de gemeente Oss zaterdag.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Recordwinst Ryanair ondanks vertraging levering nieuwe Boeings

DUBLIN - Ryanair heeft afgelopen boekjaar 184 miljoen passagiers vervoerd, bijna een kwart meer dan in het laatste jaar voor de coronapandemie. De Ierse...