Clicky

zaterdag 27 juli 2024 - 07:37 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerOnwel geworden vrachtwagenchauffeur raakt van de weg

Onwel geworden vrachtwagenchauffeur raakt van de weg [+foto’s]

BRUNN – Een 44-jarige vrachtwagenchauffeur verloor maandagochtend nabij het Duitse Brunn de controle over zijn voertuig, waarschijnlijk door een medisch probleem. Hij kwam vast te zitten in de verhoogde berm.

De 44-jarige man verloor maandag op de A9 richting München de controle over zijn vrachtwagen, vermoedelijk doordat hij onwel werd achter het stuur. Bij de geïmproviseerde afrit op de Brunner Berg reed hij over een kleine boom en kwam vast te zitten in de berm.

Volgens de politie heeft de 44-jarigechauffeur geen letsel opgelopen bij het ongeval, dat rond 11.30 uur plaatsvond. Niettemin brachten de hulpdiensten hem voor behandeling naar het ziekenhuis.

De brandweer zorgde voor de brandbeveiliging en zette een platform op waar de chauffeur medische zorg kon krijgen. Ook werd de vrachtwagen beveiligd tegen kantelen. Volgens de brandweer was er echter geen sprake van acuut gevaar. De lading was niet gevaarlijk en was ook niet significant verschoven.

Foto: Brandweer Schwaig

De redding- en bergingswerkzaamheden gingen echter door tot in de middag. Eén rijstrook van de snelweg was afgesloten. Volgens de politie liep de voorkant van de vrachtwagen “enorme” schade op.

LEES OOK
Tankwagen na klapband tegen de vangrail op N307 [+foto]
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Tientallen kabels doorgebrand op TGV-lijn richting noorden

PARIJS - Bij de sabotage van de hogesnelheidslijn van Parijs richting noorden zijn in Croisilles ongeveer veertig kabels doorgebrand, meldt de burgemeester van de...
×