Clicky

zondag 19 mei 2024 - 12:58 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerDe Bresser Verhuizingen neemt De Kievit Verhuizingen over

De Bresser Verhuizingen neemt De Kievit Verhuizingen over

VENLO/TILBURG – De Bresser Verhuizingen uit Tilburg heeft De Kievit Verhuizingen uit Venlo overgenomen. De overname, die geen personele consequenties heeft, is per 1 juni 2024 een feit. Voor De Bresser Verhuizingen biedt de overname de gelegenheid actief te worden in Zuid-Nederland.

Directeur René de Kievit van het gelijknamige verhuisbedrijf zegt dat schaalvergroting van de bedrijfsactiviteiten in de verhuisbranche een belangrijke voorwaarde is voor continuïteit van de bedrijfsvoering: “Met onze zeven medewerkers zijn we een relatief kleine onderneming. De Bresser heeft tachtig mensen aan het werk en is daardoor een grote onderneming, waardoor met de verkoop van ons bedrijf een solide basis is gelegd voor een succesvolle toekomst. Dat biedt ook een goed perspectief voor onze mensen, die allemaal mee overgaan.”

Hij voegt eraan toe dat de brand, die vorig jaar het toenmalige onderkomen van het meer
dan honderd jaar bestaande familiebedrijf in de as legde, een ‘ijkpunt’ is geweest om na te
denken over de toekomst van De Kievit Verhuizingen en dat de verkoop aan De Bresser het
resultaat daarvan is.

Directeur Tomas Brands van De Bresser Verhuizingen kwalificeert de overname van het
Venlose bedrijf als een “mooie strategische stap richting de gewenste BeNeLux dekking van
ons bedrijf. De overname van De Kievit Verhuizingen biedt ons aanvullend marktpotentieel in regio Zuid Nederland, waardoor we verder kunnen bouwen aan een solide toekomst.”

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Opnieuw code geel in oosten en zuiden vanwege onweersbuien met veel...

DE BILT - Het KNMI waarschuwt voor stevige onweersbuien in Gelderland, Noord-Brabant en Limburg in de middag. Die buien kunnen vanaf 14.00 uur zeer...