Clicky

maandag 29 april 2024 - 20:09 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw MaterieelNieuwe IVECO S-Way TurboStar voor Toll Transport

Nieuwe IVECO S-Way TurboStar voor Toll Transport

SINT-HUBERT – Toll Transport, een vooraanstaand transportbedrijf gevestigd in Sint-Hubert, maakt een opvallende verschijning op de wegen met een kleurrijk assortiment aan voertuigen met één gemene deler: het vertrouwde IVECO logo.

Het verhaal van Toll Transport begon in 2017 met één enkele vrachtwagen en kreeg daarna steeds verder vorm. Hoewel het bedrijf eerder een grotere vloot bezat, hebben vader Jan en zonen Joris en Sjors Toll er heel bewust voor gekozen kleinschaliger te opereren. Op dit moment telt hun vloot tien voertuigen, waarvan zes IVECO trucks.

De meest recente toevoeging aan de vloot is de IVECO S-Way TurboStar. Deze speciale S-Way editie, gebaseerd op het TurboStar icoon uit de jaren tachtig, omhult IVECO’s hedendaagse technologieën en vertrouwde prestaties.

Met een krachtige Cursor 13-motor van 570 pk en functies zoals full LED-koplampen, rijstijlevaluatie en driver attention support, is deze TurboStar helemaal van deze tijd én de vaste truck van mede-eigenaar Joris Toll. “De IVECO trucks zijn stuk voor stuk prima auto’s en op termijn willen we zeker naar een 100% IVECO vloot toewerken”, aldus Joris.

Vanwege de goede prestaties van de voertuigen en de betrouwbaarheid van IVECO als serviceverlener is dit een kleurrijk vooruitzicht. Kleurrijk is ook de line-up van de nieuwste IVECO voertuigen: twee IVECO S-Way’s zijn voorzien van de vertrouwde blauw, groene striping van Toll Transport, één is in een speciale meidenkleur gewrapt en voor de IVECO S-Way TurboStar zijn de klassieke IVECO-kleuren uit de jaren tachtig in ere gehouden. Later dit jaar zal Toll Transport de nieuwste IVECO S-Way – het Model Year 2024 – aan de vloot toevoegen, waarmee het totaal aantal IVECO’s op zeven komt.

Naast het versterken van het wagenpark, blijft Toll Transport zich ook inzetten voor de betrokkenheid bij het bredere transportlandschap en de bijdrage van vrouwelijke chauffeurs. Melisa, partner van Sjors Toll en vaste chauffeur binnen het bedrijf, neemt deel aan het nieuwe seizoen van het populaire televisieprogramma “Meiden die Rijden”.

In aflevering 6, die op 1 mei op de buis te zien zal zijn, komt in beeld hoe Melisa haar nieuwe IVECO S-Way feestelijk in ontvangst neemt. Een feestje waarbij ook het IVECO team van harte uitgenodigd was. Samen ondernemen staat centraal. Klant, leverancier en dealer organisatie werken als één geheel en dit werd op deze heuglijke dag prachtig geïllustreerd.

Toll Transport verheugt zich erop de nauwe samenwerking met IVECO en haar dealer, IVECO Schouten, te continueren. Samen met IVECO NLS – Sales Area Manager Bert Mingels en de toegewijde monteurs van de IVECO Schouten vestiging in Veghel, blijft Toll Transport zich inzetten voor de hoogste normen van kwaliteit en service.

 

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Finnair staakt vluchten op Ests Tartu vanwege Russische gps-inmenging

HELSINKI - Finnair vliegt de komende maand niet op de stad Tartu in Estland, omdat Rusland storingen veroorzaakt in het gps-systeem. Dat maakt landen...