Clicky

dinsdag 23 juli 2024 - 05:13 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw MaterieelNieuwe DAF XD voor Boers Lastentechniek

Nieuwe DAF XD voor Boers Lastentechniek

BEEK – Donderdagmiddag heeft Bakker Bedrijfswagens Doetinchem de sleutels overhandigd van deze prachtige nieuwe Red pearl DAF XD 340 Sleeper High Cab aan Gilbert Boers en chauffeur Berry van Boers Lastechniek in Beek.

De nieuwe DAF zal worden ingezet als verkoopwagen voor alle benodigdheden op las- en snij- en slijptechniektechniek, die tevens op locatie reparatie en onderhoud uitvoert.
De nieuwe XD is voorzien van alle gemakken voor Berry en de klanten, volledig luchtgeveerd, verkoopruimte in de laadbak verzorgd door ARS in Doetinchem die verwarmd en gekoeld kan worden.

De nieuwe XD gaat de trouwe CF vervangen.

Naast verkoop en verhuur van lasapparatuur voert Boers-Beek BV ook reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit. Hiervoor heeft men de beschikking over een grote ‘SRV-wagen’, waarmee bij klanten wordt langsgegaan voor reparaties, onderhoud, magazijnaanvullingen, verkoop en dergelijke.

Grote reparaties worden in de eigen werkplaats uitgevoerd. Geen groothandel in de klassieke zin van het woord. Dus geen prototype dozenschuiver, maar daadwerkelijk bekend met de apparatuur die wordt verkocht. De klanten, zowel bedrijven als kleinverbruikers (particulieren), worden geadviseerd op basis van ervaring, expertise en gedegen argumentatie.

Boers-Beek BV verkoopt, verhuurt en repareert autogeen las-, snij- en slijpapparatuur. Evenals soldeerapparatuur en elektrische lasapparatuur (elektrode-, mig-, tig- pulsmig- en plasmamachines), lastoortsen, lasdampafzuiginstallaties van onder andere de merken Migatronic, Hypertherm, Voestalpine, Binzel.

Ook leverancier van alle benodigde toevoegmaterialen, lashelmen, laskleding en veiligheidsmiddelen, hand- en elektrisch gereedschap van onder andere Beta, Pferd, 3M, Cibo, Flex, Fein, Euroboor, Bata en Cepro.

Verder kan men bij Boers-Beek BV terecht voor het propaandepot van Benegas-Campingaz, propaangereedschap en LPG-tankjes (speciaal voor heftrucks). Boers-Beek BV verzorgt tevens de jaarlijkse verplichte keuringen van las- en snijmachines volgens NEN 3140 en NEN-EN-IEC 60974-4

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

×