Clicky

vrijdag 21 juni 2024 - 13:56 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSLogistiekDelin Property verlengt huurovereenkomsten van Trek Bikes en ALSO Nederland voor warehouse...

Delin Property verlengt huurovereenkomsten van Trek Bikes en ALSO Nederland voor warehouse van 36.600 m2 in Wijchen

WIJCHEN – Delin Property, de volledig geïntegreerde Europese specialist in logistiek vastgoed, heeft de huurovereenkomsten verlengd voor haar twee klanten voor de huur van 36.600 m² warehouse in Wijchen.

ALSO Nederland, Europa’s grootste distributeur van originele printbenodigdheden, heeft een langjarige verlenging van de huurovereenkomst getekend voor de bestaande 13.800 m² warehouse op het industrieterrein Bijsterhuizen.

Vervolgens stemde Trek Bikes, onderdeel van het wereldwijde fietsmerk Trek Bicycle Corp., in met een verlenging van de huurovereenkomst op vergelijkbare voorwaarden voor zijn faciliteit ter grootte van 22.800 m².

Met beide klanten is een aanpassing van de huur overeengekomen om daarmee de aantrekkelijkheid van de locatie te weerspiegelen als strategisch belangrijk distributieknooppunt vanwege de connectiviteit met de belangrijke verbindingen in de internationale handel voor West-Europa, met name de haven van Rotterdam en Luchthaven Schiphol. Huurders hebben gemakkelijke toegang tot de snelweg A73 en de binnenvaartterminal van Nijmegen ligt op 10 minuten rijden. De nabijheid van de grens biedt toegang tot de sterk geïndustrialiseerde en dichtstbevolkte regio van West-Duitsland.

Delin Property handelde namens zijn Delin Dutch Logistics Partners Fund, dat het pand in maart 2023 verwierf van DEKA Immobilien, in een van de grootste transacties van het jaar in de Nederlandse logistieke sector.

Maurits Olde Meule, Portfolio Manager van het Delin Dutch Logistics Partners Fund, zei: “We zijn verheugd dat Trek Bikes en ALSO hebben gekozen om hun commitment aan dit pand te verlengen. Het is een blijk van vertrouwen in de kwaliteit en de locatie van dit warehouse, evenals ons werk om te voldoen aan hun ruimtebehoeften voor Europese distributie.

“Dit is een geweldig voorbeeld van waarde creatie door ons lokale acquisitie- en asset management team voor de investeerders van het fonds. We hebben het pand tegen een aantrekkelijke prijs verworven in een uitdagende investeringsmarkt en met iets meer dan twee jaar resterende looptijd van de huurovereenkomsten. We hebben nu voortgebouwd op de sterke basis van deze acquisitie door het inkomensprofiel van de asset aanzienlijk te verbeteren.”

Delin Dutch Logistics Partners Fund werd geadviseerd door Cushman & Wakefield. Trek Bikes ontving commerciële begeleiding van JLL, terwijl ALSO Nederland in het gehele proces commercieel geadviseerd is door RWRES.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Tien nieuwe Scania’s voor Nillezen

OEFFELT – Internationaal Transportbedrijf Nillezen B.V. uit Oeffelt heeft een order van tien Scania 460R A4x2 trekkers met 13-liter Super motor geplaatst. Het familiebedrijf...
×