Clicky

maandag 17 juni 2024 - 18:30 uur
HomeOVERIG NIEUWSBedrijfsnieuwsDHG verhuurt 17.000 vierkante meter bedrijfsruimte met kade aan Hendrik Veder Group

DHG verhuurt 17.000 vierkante meter bedrijfsruimte met kade aan Hendrik Veder Group

SCHIEDAM – DHG heeft onlangs een nieuw huurcontract gesloten met Hendrik Veder Group voor de huur van 17.741 m² aan de Eemhavenweg 78 in Rotterdam.

DHG en Hendrik Veder Group tekenden een 10-jarige huurovereenkomst voor de huur van 10.969 m² bedrijfsruimte, 400 m2 kantoorruimte, 4.000 m² buitenterrein en 2.372 m² steigerdek met aanlegkade aan de Rotterdamse Eemhaven.

Hendrik Veder Group en DHG hebben al een jarenlange relatie. Hendrik Veder huurt al sinds 2007 op het naastgelegen terrein op de Eemhavenweg 121-131 diverse bedrijfspanden. Deze panden uit de jaren zestig voldoen echter niet meer aan de huidige wensen. Met deze nieuwe huurovereenkomst verzekert Hendrik Veder zich van een perfect passende vestiging op deze unieke locatie in het hart van de Rotterdamse Haven. DHG speelt met deze transactie de verouderde locatie aan De Eemhavenweg 131 vrij voor een moderne logistieke Smartlog ontwikkeling.

De verbouwingswerkzaamheden aan het toekomstige bedrijfspand van Hendrik Veder zijn gestart en zullen eind van dit jaar zijn afgerond, waarna Hendrik Verder definitief kan verhuizen. DHG zal vervolgens per 1 januari 2025 starten met de sloop van het oude pand en de ontwikkeling van de vrijkomende locatie op nummer 131.

Hendrik Veder Group is een Europees bedrijf, dat wereldwijd opereert vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Schotland, Frankrijk, Noorwegen en Polen. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Rotterdamse haven. Het is een onderneming die wereldwijd producten en diensten levert op het gebied van staalkabel en synthetisch touw, die belangrijk zijn voor de offshore en maritieme sector, alsmede totaaloplossingen en services voor vele andere industrieën.

De Hendrik Veder Group heeft de ambitie de maritieme sector te verduurzamen. Samen met toonaangevende klanten realiseren ze op innovatieve manier duurzaamheid. Zo ontstaan door inventarisatie, onderhoud en circulaire grondstofbenaderingen nieuwe kosteneffectieve oplossingen.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Beoogd PVV-minister Madlener van Infrastructuur: mooi en realistisch akkoord

DEN HAAG - PVV-Kamerlid Barry Madlener, die waarschijnlijk in het kabinet-Schoof plaatsneemt als minister van Infrastructuur, vindt dat hij uitvoering gaat geven aan een...