Clicky

zaterdag 18 mei 2024 - 14:46 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerAanrijding auto en tankwagen op A58 zorgt voor veel vertraging

Aanrijding auto en tankwagen op A58 zorgt voor veel vertraging [+foto]

GOES – Op de snelweg A58 tussen is vanochtend tussen Heinkenszand en Goes een ongeluk gebeurd tussen een tankwagen en een personenauto. Hierdoor is de weg ter plekke afgesloten, zo meldt de ANWB.

Het ongeluk gebeurde rond 08.35 uur in de buurt van het viaduct Sinoutskerkseweg. Brandweer, politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke om hulp te verlenen. Zeker één inzittende van de personenauto raakte gewond. Deze is voor nader onderzoek per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) lekte er een vloeistof uit de vrachtwagen. “We onderzoeken nog wat er precies lekt. Mogelijk betreft dit een gevaarlijke stof, maar het kan ook water zijn”, zo meldde een woordvoerder.

De weg zou tot ongeveer 17.00 uur dicht blijven, meldde Rijkswaterstaat, maar rond 10:25 uur kon de weg al weer vrijgegeven worden. De vloeistof die lekte bleek water te zijn.

Het ongeluk zorgt inmiddels wel voor het nodige oponthoud. Rond 08.50 uur stond het verkeer op de rijbaan tussen Heinkenszand en knooppunt De Poel volgens de verkeersdienst van de ANWB al stil over een lengte van 4 kilometer. De extra reistijd bedroeg toen al zeker een kwartier dat zou inmiddels zijn opgelopen tot ruim een uur.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

AB Texel neemt GMP-bulktransport over van Stam Transport

OUDESCHILD - AB Texel neemt per 1 juli 2024 het bulktransport van GMP-producten over van Stam Transport uit Waalwijk en verdicht daarmee zijn netwerk...