Clicky

maandag 13 mei 2024 - 02:00 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsMassale zoektocht naar Duitse Arian (6) duurt langer

Massale zoektocht naar Duitse Arian (6) duurt langer

BREMERVÖRDE – De grootscheepse zoektocht naar de vermiste 6-jarige Arian uit Duitsland zal zondag naar verwachting langer doorgaan dan gepland. Nu de autistische jongen nog niet is gevonden, wordt er ook na 19.00 uur nog naar hem gezocht, meldt de politie.

Het jongetje liep maandagavond weg uit zijn ouderlijk huis in Elm in de Noord-Duitse deelstaat Nedersaksen en wordt sindsdien vermist. Al dagenlang proberen honderden mensen hem te vinden. Door zijn autisme reageert Arian mogelijk niet als mensen hem roepen.

Hulpverleners en militairen begonnen zondagochtend aan de grootste zoekactie tot nu toe. Achthonderd mensen vormden een anderhalve kilometer brede menselijke ketting die het gebied in de buurt van zijn woonplaats Elm in Nedersaksen uitkamde. Nog eens vierhonderd mensen zochten op andere plekken naar de jongen.

Als Arian zondag niet wordt gevonden, gaat de zoektocht maandag verder, zei de politie.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Southwest Airlines

Ook toezichthouder FAA onder vuur om veiligheidsproblemen Boeing

WASHINGTON - De Amerikaanse luchtvaartautoriteit Federal Aviation Administration (FAA) staat opnieuw in het middelpunt van kritiek vanwege veiligheidsproblemen bij luchtvaartfabrikant Boeing. Recentelijk kwamen tal...