Clicky

maandag 27 mei 2024 - 05:37 uur
HomeOVERIG NIEUWSOvernames en FusiesHTTS Trading neemt 50 procent belang in Sterk Trailers

HTTS Trading neemt 50 procent belang in Sterk Trailers

GROU/GIESSEN – HTTS Trading uit Grou heeft een belang van 50 procent in Sterk Trailers uit Giessen genomen.

Met het verworven belang in de trailerfabrikant maakt HTTS Trading zich op voor een toekomst waarin de elektrificering van vrachtauto’s aan een opmars bezig is en de werkzaamheden in de werkplaats daardoor veranderen. “We leggen onze focus daarom op de verkoop van en service op getrokken materieel.”

Sterk Trailers ziet ook de voordelen van de overeengekomen overdracht. Met hulp van HTTS Trading wordt er gewerkt aan schaalvergroting en krijgt Sterk Trailers een dekkend netwerk in Nederland en België en wordt daarnaast de verkoopkracht vergroot. Alle verkoopactiviteiten van HTTS Trading en Sterk Trailers gaan samen.

Gilbert van Belzen en Johan de Bruin zullen de Nederlandse markt voor hun rekening nemen. Beiden zijn ervaren verkopers en al langere tijd werkzaam binnen de bedrijven.

Sterk Trailers heeft David van den Schoor (voorheen 36 jaar verkoper bij Van Hool) in dienst genomen. David is verantwoordelijk voor de Belgische markt en gaat dat samen doen met Sven Janssen (voorheen 21 jaar verkoper bij van Hool).

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Qatar Airways

Twaalf gewonden bij nieuw incident met turbulentie in vliegtuig

DUBLIN - In een vliegtuig van Qatar Airways dat onderweg was van Doha (Qatar) naar Dublin, zijn twaalf mensen lichtgewond geraakt door turbulentie boven...