Clicky

donderdag 2 mei 2024 - 09:24 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerTwee doden nadat vrachtwagen personenbusje tegen gebouw drukt

Twee doden nadat vrachtwagen personenbusje tegen gebouw drukt [+foto’s]

KLEVE-KELLEN –  In de nacht naar vrijdag 19 april 2024 vond er een ernstig verkeersongeval plaats op het kruispunt B220/B9 (Emmericher Straße/Klever Ring) in het Duitse Kleve-Kellen.

Door nog onbekende redenen kwam een ​​vrachtwagen in botsing met een personenbusje en duwde deze tegen de hoek van een gebouw. Twee van de vier inzittenden van het zwaar vervormde personenbusje kwamen om het leven, de andere twee raakten ernstig gewond.

Aanvankelijk zaten alle vier de mensen vast in de minibus. Met behulp van hydraulische redding apparatuur heeft de brandweer twee mensen kunnen bevrijden. Zij raakten ernstig gewond en werden overgedragen aan de hulpdiensten.

De overige twee mensen konden alleen dood worden geborgen. Een andere persoon raakte lichtgewond en is door de hulpdiensten behandeld. Een brandweerman raakte tijdens de reddingsoperatie gewond en brak zijn hand.

Het aanvankelijke vermoeden dat er gevaarlijke stoffen in de vrachtwagen zaten, bleek niet te kloppen.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Dodental door instorten weg in China verder opgelopen

BEIJING - Het dodental na het instorten van een stuk weg in de Chinese provincie Guangdong is opgelopen tot 36, meldt het Chinese staatspersbureau...