Clicky

zaterdag 27 april 2024 - 14:01 uur
HomeOVERIG NIEUWSOvernames en FusiesZwalua Transport en Lucasse Transport Breda gaan strategische samenwerking aan

Zwalua Transport en Lucasse Transport Breda gaan strategische samenwerking aan

THOLEN/MOERDIJK – Per 1 april 2024 gaan Zwalua Transport BV en Lucasse Transport Breda BV een strategische samenwerking aan. Beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat zij door de krachten te bundelen de efficiency verhogen en met het oog op de toekomst totale supply chain oplossingen kunnen aanbieden voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

Zwalua Transport BV is in zeventien jaar uitgegroeid van één vrachtwagen naar negentien vrachtwagens. Het bedrijf uit het Zeeuwse Tholen is gespecialiseerd in koel-/vries- en stukgoedvervoer.

Zwalua Transport

Lucasse Transport Breda BV is in de afgelopen vier jaar gegroeid van één vrachtwagen naar vijftien vrachtwagens. Lucasse is actief in zeecontainer vervoer.

Beide bedrijven staan, volgens eigen zeggen, voor service, kwaliteit en punctualiteit en dat maakt mede deel uit van deze samenwerking. De gezamenlijke kennis, middelen en specialisaties zorgen voor de juiste mix aan elementen om vraagstukken op de juiste manier in te vullen, aldus beide bedrijven.

Gerrit Zwalua en Raimon Lucasse zullen in het eerste jaar intensief samenwerken op algemeen vlak. Naarmate de tijd vordert zal Raimon meer de commerciële en operationele activiteiten binnen beide bedrijven uitvoeren. Gerrit zal zich dan meer gaan richten op de leverancierszijde van beide bedrijven.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Tientallen kilo’s hash onderschept in haven Vlissingen

VLISSINGEN - Tijdens een douanecontrole op 15 april is er 87 kilo hash onderschept in de haven van Vlissingen. De drugs werden gevonden in een...