Clicky

dinsdag 16 juli 2024 - 05:31 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsOranje terug op Nederlandse bodem

Oranje terug op Nederlandse bodem

SCHIPHOL-OOST – Het Nederlands voetbalelftal is weer terug in het land. De staf en spelers zijn tegen 14.00 uur geland op Schiphol-Oost. Daar zijn ze in twee bussen vertrokken.

Ze worden afgezet op een locatie vanwaar iedereen weer naar huis gaat. Het toestel vertrok rond 13.00 uur vanuit het Duitse Wolfsburg, waar de voetballers precies een maand hebben verbleven.

Niet alle spelers vlogen mee naar Nederland. Een deel is volgens de KNVB vanuit Duitsland naar andere bestemmingen gereisd.

Bij het vliegveld, waar veel privévliegtuigen landen, keken enkele tientallen mensen toe toen het Nederlands elftal arriveerde. Veel kregen de toeschouwers echter niet te zien en de spelers zwaaiden niet naar ze.

Woensdagavond werd Nederland uitgeschakeld tijdens de halve finale tegen Engeland, dat in de negentigste minuut een tweede doelpunt maakte. Oranje verloor met 1-2.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

A10

Rijkswaterstaat werkt ruim anderhalve maand aan A10

AMSTERDAM - Rijkswaterstaat voert van 20 juli tot 9 september groot onderhoud uit aan de Zeeburgerbruggen op de A10 Noord tussen knooppunt Watergraafsmeer en...
×