Clicky

dinsdag 16 juli 2024 - 05:57 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerRavage na zwaar ongeval op A20, bedrijfswagen wegwerker aangereden door vrachtwagen

Ravage na zwaar ongeval op A20, bedrijfswagen wegwerker aangereden door vrachtwagen [+foto’s]

MOORDRECHT – Op de A20 bij Moordrecht heeft donderdagochtend 11 juli een zwaar ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een bedrijfswagen van een wegwerker.

Omstreeks 10:45 uur ging het mis in de richting van Gouda, de vrachtwagen botste, volgens getuigen, met hoge snelheid achterop de bedrijfswagen van de wegwerker. Beide voertuigen botsten hierna met hoge snelheid op de vangrail.

De vrachtwagen kwam geschaard tegen een boom tot stilstand, direct werd 112 gebeld waarop de politie, brandweer en ambulancedienst met spoed ter plaatse kwamen.

De hulpdiensten ontfermen zich over, zover nu bekend, één gewonde. De A20 richting Gouda is in verband met de hulpverlening volledig afgesloten.

Het verkeer richting Gouda wordt vanaf knooppunt Terbregseplein omgeleid via de A20, A13, A4 en A12 (volg Den Haag). Rijkswaterstaat verwacht tot 15:30 uur bezig te zijn met de afhandeling van het ongeval.

Foto: District8

Het lijkt er op dat de bedrijfswagen stil stond op de vluchtstrook om bebording te plaatsen en/of te verwijderen.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

A10

Rijkswaterstaat werkt ruim anderhalve maand aan A10

AMSTERDAM - Rijkswaterstaat voert van 20 juli tot 9 september groot onderhoud uit aan de Zeeburgerbruggen op de A10 Noord tussen knooppunt Watergraafsmeer en...
×