Clicky

dinsdag 23 juli 2024 - 04:49 uur
Transport GmbH
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsOranje verlaat na uitschakeling Wolfsburg en vliegt naar Schiphol

Oranje verlaat na uitschakeling Wolfsburg en vliegt naar Schiphol

WOLFSBURG – Het Nederlands elftal vliegt na de nederlaag in de halve finale van het EK van woensdag tegen Engeland (1-2) rond 13.00 uur terug naar Nederland. Oranje landt op Schiphol-Oost en rijdt daarna samen in een bus naar een locatie. Vanaf daar gaan bondscoach Ronald Koeman en zijn spelers hun eigen weg.

Op Schiphol-Oost landen veel privévliegtuigen. Een voordeel voor de inzittenden is dat ze vaak niet door de drukke aankomsthal naar de bagageband hoeven. De aankomst van het Nederlands elftal op Schiphol-Oost zal waarschijnlijk voor veel reizigers op Schiphol onopgemerkt blijven.

Bondscoach Koeman en zijn spelers nemen zo afscheid van het personeel van het Ritz-Carlton Hotel in Wolfsburg, waar ze precies een maand hebben verbleven. Oranje meldde zich op 11 juni in het luxe onderkomen.

Het Nederlands elftal verloor woensdagavond van Engeland in de halve finales van het EK. De ingevallen Ollie Watkins schoot de Engelsen in de negentigste minuut naar de finale. Spanje is zondag de tegenstander van Engeland in de finale in Berlijn.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

×