Clicky

zondag 14 juli 2024 - 03:17 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsZwaargewonde Rotterdammer (27) overleden

Zwaargewonde Rotterdammer (27) overleden

ROTTERDAM – Een 27-jarige Rotterdammer die maandagavond ernstig gewond raakte bij een mishandeling op de De Klerkstraat in de Rotterdamse wijk Prins-Alexander is aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie.

De man werd in zorgwekkende toestand overgebracht naar een ziekenhuis waar hij woensdagmorgen vroeg aan zijn verwondingen is overleden. Er is nog niemand aangehouden.

Hulpverleners vonden de zwaargewonde man maandagavond rond 22:30 uur  in zorgwekkende toestand liggend op de grond. In eerste instantie leek het op een steekincident, maar op basis van de eerste bevindingen van het onderzoek kan nog niet worden geconcludeerd dat er daadwerkelijk is gestoken. Nader onderzoek moet dit uitwijzen.

De mishandeling vond plaats op een parkeerplaats op de De Klerkstraat. Bij de mishandeling zijn mogelijk meerdere personen betrokken Deze zijn weggevlucht. Ondanks een zoektocht in de omgeving zijn deze verdachten niet meer aangetroffen. Er is nog niemand aangehouden.

Een politie-onderzoek is gestart. Er is onder andere sporenonderzoek verricht door de Forensische Opsporing en er zijn getuigen gehoord.

Voor het verdere onderzoek komt de politie graag in contact met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken en met mensen die beschikken over camerabeelden van de Klerkstraat of omgeving waar de mishandeling en/of mogelijke verdachten op te zien zijn.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagenchauffeur rijdt vrachtwagen vast bij KFC in Emmen [+foto]

EMMEN - Zaterdagavond heeft een vrachtwagenchauffeur zichzelf met zijn vrachtwagen vastgereden in het gras bij de KFC aan de Nijbracht in Emmen. Een bergingsbedrijf is...
×