Clicky

dinsdag 16 juli 2024 - 04:00 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSPersonenvervoerErland Morelissen nieuwe CCO bij Ebusco

Erland Morelissen nieuwe CCO bij Ebusco

DEURNE – Ebusco stelt Erland Morelissen aan als Chief Commercial Officer (CCO) en lid van het Executive Team per 12 augustus 2024. Erland zal zijn uitgebreide ervaring en marktkennis gaan inzetten om de commerciële strategie van het bedrijf aan te sturen.

Erland Morelissen beschikt over uitgebreide ervaring in de automotive sector en heeft diverse internationale en senior commerciële functies bekleed binnen de Volvo Group.

Recentelijk vervulde hij bijna vijf jaar de rol van CCO bij Van Hool. Erland heeft de Nederlandse nationaliteit en beschikt over een Bachelor International Management van de Hogeschool van Amsterdam. Erland zal, met zijn diepgaande marktkennis, uitgebreide netwerk en strategische inzichten op het gebied van sales en marketing, het commerciële succes van Ebusco verder versterken en versnellen.

In de afgelopen 12 maanden heeft Ebusco zijn Executive Team geherstructureerd door zes nieuwe leden te verwelkomen, waaronder vier externe en twee interne kandidaten. Met de benoeming van Erland is de herstructurering van het Executive Team nu compleet.

Ebusco is ervan overtuigd dat de brede kennis en ervaring binnen het Executive Team bij zullen dragen aan het succes van het bedrijf.

Peter Bijvelds, Co-CEO van Ebusco voegt toe: “In de afgelopen jaren heb ik naast mijn rol als CEO ook de rol van ad interim CCO op me genomen. Met mijn sterke affiniteit voor commercie kijk ik ernaar uit om samen met Erland Ebusco’s commerciële succes verder te vergroten. De sterke prestaties van de bussen en het substantiële orderboek vormen een uitstekende basis voor Erland om op voort te bouwen in zijn nieuwe rol. De toonaangevende producten van Ebusco verdienen de toegewijde focus van een Executive Team-lid, en met Erland’s uitgebreide ervaring in de busindustrie ben ik ervan overtuigd dat we de marktpositie van Ebusco verder zullen versterken.”

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

A10

Rijkswaterstaat werkt ruim anderhalve maand aan A10

AMSTERDAM - Rijkswaterstaat voert van 20 juli tot 9 september groot onderhoud uit aan de Zeeburgerbruggen op de A10 Noord tussen knooppunt Watergraafsmeer en...
×