Clicky

donderdag 25 juli 2024 - 02:57 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerVoetganger in aanrijding met vrachtwagen op A50

Voetganger in aanrijding met vrachtwagen op A50 [+foto]

APELDOORN/LOENEN- Vanwege een ernstig ongeval is de traumahelikopter vanmorgen geland op de A50 ter hoogte van Loenen in de richting van Arnhem. Een voetganger kwam in botsing met een vrachtwagen. De voetganger raakte zwaargewond.

Meerdere hulpdiensten waaronder de traumahelikopter werden met spoed opgeroepen nadat er meerdere 112 meldingen binnenkwamen bij de meldkamer over het ongeluk. De traumahelikopter landde op de snelweg om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De A50 is in de richting van Arnhem twee keer enige tijd volledig dicht geweest. Inmiddels zijn twee van de drie rijstroken dicht. Omrijden kan via de A1, A30 en de A12. Het ongeluk zorgt voor een forse hinder op zowel de A50 als A1.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend. Het is niet bekend wat de voetganger op de A50 deed. De verkeersongevallen analyse van de politie gaat onderzoek doen op locatie. Hiervoor zal een groot gedeelte van de snelweg nog enige tijd afgesloten zijn.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Zwanen met olie besmeurd door lekkage in Rotterdamse Botlek [+foto]

ROTTERDAM - Meerdere zwanen zijn in aanraking gekomen met olie bij de Torontostraat in de Rotterdamse Botlek, meldt de veiligheidsregio. Zo'n 200 liter olie...
×