Clicky

donderdag 25 juli 2024 - 03:53 uur
Transport GmbH
HomeOVERIG NIEUWSBedrijfsnieuwsCargo-partner's Roermond Warehouse: geavanceerde logistieke oplossingen voor gevaarlijke goederen

Cargo-partner’s Roermond Warehouse: geavanceerde logistieke oplossingen voor gevaarlijke goederen

ROERMOND – Na een recente kwaliteitsaccreditatie heeft Cargo Partner de mogelijkheden van zijn ultramoderne warehouse in Roermond opnieuw uitgebreid, waarbij de nadruk wordt gelegd op gespecialiseerde diensten op het gebied van de behandeling en opslag van gevaarlijke goederen.

Met maximaal 7.000 m² opslagruimte, inclusief een speciale ruimte van 3.000 m² voor gevaarlijke goederen, is het warehouse in Roermond ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van verschillende industrieën.

Deze faciliteit is strategisch gelegen op de grens met België, Luxemburg en Duitsland, biedt uitstekende transportverbindingen en dient als een essentieel consolidatieknooppunt voor regionale logistieke activiteiten.

Belangrijke kenmerken van het warehouse in Roermond zijn onder meer een speciale cross-dockingruimte, continue videobewaking, een CO₂-gasblussysteem en ultramoderne brandveiligheidsapparatuur. Deze maatregelen garanderen het hoogste niveau van veiligheid en beveiliging voor alle opgeslagen goederen en bieden gemoedsrust aan de klanten van de vrachtpartner.

Een van de opvallende kenmerken van het magazijn in Roermond is de gespecialiseerde behandeling en opslag van gevaarlijke goederen. De faciliteit kan gevaarlijke materialen opslaan in IBC-containers, vaten en op pallets. Het is specifiek geschikt voor gevaarlijke goederenklassen 2, 3, 4.1, 6.1, 8 en 9 (exclusief vloeistoffen en krachtige lithiumbatterijen).

Enzo Phillips, Managing Director – Benelux, zei: “Ons magazijn in Roermond is een ideale keuze voor industrieën die zich bezighouden met gevoelige en gereguleerde materialen. Het dient ook als centraal knooppunt voor weg- en landoplossingen, verbindt Oost- en West-Europa met elkaar en ondersteunt onze klanten bij de scheepvaart over de hele wereld.”

“We zijn ook trots om aan te kondigen dat onze overland diensten in Nederland nieuwe ISO 9001- en ISO 14001-certificeringen hebben ontvangen, gecontroleerd door TÜV NORD CERT. Deze prestatie onderstreept onze niet-aflatende toewijding aan het bieden van transparantie en het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen in al onze activiteiten.”

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Zwanen met olie besmeurd door lekkage in Rotterdamse Botlek [+foto]

ROTTERDAM - Meerdere zwanen zijn in aanraking gekomen met olie bij de Torontostraat in de Rotterdamse Botlek, meldt de veiligheidsregio. Zo'n 200 liter olie...
×