Clicky

dinsdag 16 juli 2024 - 05:03 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsAdriaan van Dis mist Zomergasten door 'extreme duizelingen'

Adriaan van Dis mist Zomergasten door ‘extreme duizelingen’

AMSTERDAM – Adriaan van Dis kan Zomergasten niet presenteren omdat hij last heeft van “extreme duizelingen”. Dat vertelt de 77-jarige schrijver in zijn podcast Van Dis Ongefilterd.

De VPRO maakte vrijdag bekend dat Van Dis het interviewprogramma moet missen om gezondheidsredenen, maar vertelde niet wat er aan de hand was. De schrijver zegt in zijn podcast dat hij op doktersadvies “strikte rust” neemt. Hij neemt ook twee maanden een pauze van zijn podcast.

Van Dis vindt het erg jammer dat hij Zomergasten niet kan presenteren. “Het was een heel lastig te nemen besluit, maar ik vind ook dat ik daar niet te veel over moet zeuren.”

De presentatie van het programma wordt overgenomen door oud-presentatoren Janine Abbring, Jelle Brandt Corstius, Hanneke Groenteman, Peter van Ingen, Margriet van der Linden en Joris Luyendijk. Het seizoen is vanaf 21 juli te zien.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

A10

Rijkswaterstaat werkt ruim anderhalve maand aan A10

AMSTERDAM - Rijkswaterstaat voert van 20 juli tot 9 september groot onderhoud uit aan de Zeeburgerbruggen op de A10 Noord tussen knooppunt Watergraafsmeer en...
×