Clicky

vrijdag 19 juli 2024 - 23:14 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerOpnieuw ladingdiefstal uit rijdende vrachtwagens op Nederlandse snelwegen

Opnieuw ladingdiefstal uit rijdende vrachtwagens op Nederlandse snelwegen [+video]

ROTTERDAM – TT-Experts, schade-experts in Transport en Logistiek, heeft momenteel twee grote ladingdiefstallen in onderzoek waarbij lading is gestolen uit rijdende vrachtwagens.

In de nacht van donderdag 6 juni op vrijdag 7 juni vond een diefstal plaats rond 02:00 uur op de A1 ter hoogte van Oldenzaal in de richting van Duitsland.

In de nacht van 11 juni op 12 juni vond opnieuw een diefstal plaats tussen 23:45 uur en 00:15 uur op de A27 tussen knooppunt hooipolder en knooppunt Lunetten.

Bij deze tweede diefstal zijn mogelijk twee bakwagens betrokken die vanaf het Shell tankstation op de A59 zijn ingevoegd. Mogelijk hebben zij daar staan wachten op de passerende trailer.

In belang van het onderzoek kunnen op dit moment niet meer details over deze diefstallen bekendgemaakt worden. Maar mensen die informatie of tips hebben wordt gevraagd zich te melden bij de politie of via info@ttexperts.nl

Een Roemeense dievenbende werd in 2020 veroordeeld voor meerdere ladingdiefstallen uit rijdende vrachtwagens. Deze veroordeelde dieven zijn inmiddels weer op vrije voeten. Op dit moment is niet bekend of zij weer verantwoordelijk zijn voor de diefstallen.

Een Zweeds transportbedrijf wist in 2017 de diefstal uit een rijdende vrachtwagen vast te leggen op video.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Bijna tweehonderd vluchten op Schiphol geannuleerd na storing

SCHIPHOL - Op Schiphol zijn vrijdag zo'n tweehonderd vluchten geannuleerd door de wereldwijde computerstoring die ook de luchthaven trof. De systemen op Schiphol worden...
×