Clicky

donderdag 25 juli 2024 - 03:16 uur
Transport GmbH
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsDeel parkeerterrein Pinkpop gesloten vanwege hevige regenval

Deel parkeerterrein Pinkpop gesloten vanwege hevige regenval

LANDGRAAF – Omdat het de afgelopen tijd zoveel heeft geregend, heeft de organisatie van Pinkpop besloten om een deel van het parkeerterrein af te sluiten. Er is teveel regen gevallen om op het P5-weekendgedeelte te parkeren, zegt de festivalorganisatie.

Mensen die een kaart hadden gekocht voor P5 worden verzocht niet meer met de auto, maar met het openbaar vervoer naar Pinkpop te komen. Voor wie dit geen optie is, is er een kiss-and-ride beschikbaar waar festivalgangers kunnen worden afgezet. Dagtickethouders en mensen met een P3-, P8- of P9-ticket kunnen wel gewoon parkeren. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op een terrein dat grotendeels verhard is.

“We begrijpen dat dit een tegenvaller is en uiteraard krijgen P5-weekendtickethouders hun aankoopbedrag voor het parkeerticket binnen zes weken automatisch teruggestort”, zegt de organisatie. “We willen hun ontzettend bedanken voor hun medewerking en samen gaan we er een fantastisch Pinkpopweekend van maken. Zowel het festivalterrein als de campings liggen er momenteel goed bij.”

Het festival in Landgraaf begint donderdag en duurt tot en met zondag. Onder anderen Avril Lavigne, S10, Keane, Joost Klein, Anouk, Davina Michelle en Ed Sheeran treden op in Limburg.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Zwanen met olie besmeurd door lekkage in Rotterdamse Botlek [+foto]

ROTTERDAM - Meerdere zwanen zijn in aanraking gekomen met olie bij de Torontostraat in de Rotterdamse Botlek, meldt de veiligheidsregio. Zo'n 200 liter olie...
×