Clicky

zondag 14 juli 2024 - 02:53 uur
HomeOVERIG NIEUWSBedrijfsnieuwsHellema-Hallum en De Vries en Zn. vieren 50-jarig jubileum met bijzondere bedrukking...

Hellema-Hallum en De Vries en Zn. vieren 50-jarig jubileum met bijzondere bedrukking trailers [+video]

HALLUM – Je kunt er op de Nederlandse, én buitenlandse wegen, straks niet meer omheen. Vooraanstaand producent van bakkerijproducten Hellema-Hallum B.V. en Internationaal Transportbedrijf De Vries en Zn. B.V., vieren hun unieke 50-jarige samenwerking namelijk met een bijzondere bedrukking van de trailers.

Twee van De Vries’ trailers zijn bedrukt met Hellema’s iconische Smoeltjes, samen met opvallende uitingen die de vijf decennia van partnerschap benadrukken. Je kunt bijvoorbeeld niet om de tekst ‘Samen al 50 jaar onderweg!’ heen.

De Vries heeft deze speciale trailers aangeboden als symbool van de sterke band tussen de twee bedrijven en als viering van hun gedeelde geschiedenis en toekomst.

Gerrit Hellema, directeur van Hellema, is trots op de mijlpaal: “Onze relatie met De Vries gaat veel verder dan alleen zakelijke transacties; het is gebouwd op vertrouwen, loyaliteit en gedeelde waarden. We kijken ernaar uit om nog vele jaren succesvol samen te werken.”

Ook De Vries is verheugd. “Als familiebedrijf zijn we er trots op onze roots te hebben in dezelfde Friese grond”, licht Gerrit Douwe de Vries, directeur van De Vries – Hallum, toe.

“De afgelopen 50 jaar hebben we in Hallum samen uitdagingen, groei en successen gedeeld, en we zijn vastbesloten om deze waardevolle samenwerking voort te zetten en te versterken!”

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagenchauffeur rijdt vrachtwagen vast bij KFC in Emmen [+foto]

EMMEN - Zaterdagavond heeft een vrachtwagenchauffeur zichzelf met zijn vrachtwagen vastgereden in het gras bij de KFC aan de Nijbracht in Emmen. Een bergingsbedrijf is...
×