Clicky

dinsdag 16 juli 2024 - 05:29 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsSlachtoffers fatbike-ongeluk Breda 8 en 13 jaar oud

Slachtoffers fatbike-ongeluk Breda 8 en 13 jaar oud

BREDA – De twee kinderen die zaterdag gewond raakten bij een ongeluk met een fatbike in Breda, zijn meisjes van 8 en 13 jaar oud. Dat meldt de politie.

Het meisje van 8 werd zaterdag met zware verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam, het 13-jarige slachtoffer werd naar een ziekenhuis in Breda gebracht.

Hoe het met de twee slachtoffers gaat, is verder niet bekend. “Daar kunnen wij geen uitspraak over doen”, meldt een politiewoordvoerster.

Een 25-jarige automobilist uit Zwolle is na het ongeval verhoord. Zaterdag meldde de politie dat hij was aangehouden, maar dat blijkt niet het geval. Hij wordt wel verdacht van het gebruik van drank en/of drugs. Een eerste speekseltest viel na het incident positief uit, maar een bloedtest moet uitsluitsel bieden.

Op een later moment bepaalt het OM of de man ook vervolgd wordt voor de aanrijding. “Tot die tijd is hij een betrokkene van deze aanrijding en niet meer zodanig een verdachte”, meldt de woordvoerder.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

A10

Rijkswaterstaat werkt ruim anderhalve maand aan A10

AMSTERDAM - Rijkswaterstaat voert van 20 juli tot 9 september groot onderhoud uit aan de Zeeburgerbruggen op de A10 Noord tussen knooppunt Watergraafsmeer en...
×