Clicky

donderdag 25 juli 2024 - 02:57 uur
Transport GmbH
HomeOVERIG NIEUWSOvernames en FusiesTruckXL en Bluekens Truck en Bus vestiging Oosterhout bundelen krachten

TruckXL en Bluekens Truck en Bus vestiging Oosterhout bundelen krachten

OOSTERHOUT – TruckXL en Bluekens Truck en Bus zijn verheugd om hun nieuwe samenwerking aan te kondigen. Deze strategische beslissing heeft als doel om een robuust en betrouwbaar aftersales netwerk te creëren, gericht op elektrische voertuigen voor klanten van Bluekens EV.

Deze overeenkomst markeert een belangrijke stap voor beide bedrijven. TruckXL, bekend om haar uitgebreide netwerk van onafhankelijke truck- en trailerwerkplaatsen, zal haar infrastructuur en expertise delen met Bluekens Truck en Bus. Dit stelt Bluekens, gevestigd in Oosterhout, in staat om hoogwaardige aftersales services te bieden aan hun EV klanten, gebruikmakend van de betrouwbare en bewezen diensten van TruckXL.

“Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn door gebruik te maken van het sterke netwerk en de expertise van TruckXL,” aldus Ton Hamelink, Parts- en accountmanager after sales bij Bluekens Truck en Bus

“We zijn ervan overtuigd dat deze overeenkomst niet alleen onze dienstverlening zal verbeteren, maar ook nieuwe zakelijke kansen zal creëren voor zowel onze bedrijven als onze partners.”

TruckXL ziet een partnerschap met Bluekens Truck en Bus als een belangrijke stap in de uitbreiding van hun dienstverlening naar de EV-markt. “Wij zijn enthousiast over de samenwerking met Bluekens Truck en Bus en kijken ernaar uit om onze gezamenlijke expertise in te zetten om een toonaangevend aftersales netwerk voor EV-diensten te ontwikkelen,” zegt Thies Elbertsen, Formule Manager bij TruckXL.

Deze samenwerking benadrukt het gezamenlijke commitment van TruckXL en Bluekens Truck en Bus om duurzame en innovatieve oplossingen te bieden aan hun klanten en partners. Beide bedrijven zien uit naar een succesvolle samenwerking die de weg vrijmaakt voor verdere groei en ontwikkeling in de snel evoluerende wereld van elektrische voertuigen.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Zwanen met olie besmeurd door lekkage in Rotterdamse Botlek [+foto]

ROTTERDAM - Meerdere zwanen zijn in aanraking gekomen met olie bij de Torontostraat in de Rotterdamse Botlek, meldt de veiligheidsregio. Zo'n 200 liter olie...
×