Clicky

dinsdag 16 juli 2024 - 04:43 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWeer & VerkeerFiles op A12 naar Utrecht, mede door ongeluk met vijf auto's

Files op A12 naar Utrecht, mede door ongeluk met vijf auto’s

DEN HAAG – Een ongeluk op de A12 bij Den Haag heeft op de snelweg richting Utrecht tot flinke vertraging geleid. Tussen het Malieveld en knooppunt Prins Clausplein waren enige tijd meerdere rijstroken dicht door een ongeval waarbij volgens de ANWB Verkeersinformatie vijf auto’s betrokken waren.

Inmiddels is de weg weer vrij. De vertraging voor weggebruikers liep enige tijd op tot ruim een uur. Inmiddels loopt de vertragingstijd snel terug.

Verderop op de A12 staat er nog wel een lange file door de werkzaamheden tussen Nieuwerbrug en De Meern. Daardoor zijn op dat traject twee van de vier rijstroken dicht.

De afsluitingen zijn onderdeel van groot onderhoud aan de A12 tussen Den Haag en Utrecht. Er wordt gewerkt aan het wegdek van de snelweg van Nieuwerbrug tot knooppunt Oudenrijn. Volgens de ANWB leidt dat tot gemiddeld een half uur tot drie kwartier vertraging.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

A10

Rijkswaterstaat werkt ruim anderhalve maand aan A10

AMSTERDAM - Rijkswaterstaat voert van 20 juli tot 9 september groot onderhoud uit aan de Zeeburgerbruggen op de A10 Noord tussen knooppunt Watergraafsmeer en...
×