Clicky

zaterdag 27 juli 2024 - 07:20 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerDe Haan Transport Vroomshoop overgenomen door Pultrum Rijssen

De Haan Transport Vroomshoop overgenomen door Pultrum Rijssen

VROOMSHOOP/RIJSSEN – De Haan Transport uit Vroomshoop is vorige maand overgenomen door familiebedrijf Pultrum uit Rijssen. Dat heeft het bedrijf woensdag aan de redactie van Transport Online laten weten.

De Haan is specialist in transport van en naar Polen en het oosten van Duitsland en heeft tevens een vestiging in Polen. Dit betreft zowel transport met tautliners, als open en exceptioneel transport.

Marc en Edwin de Haan blijven het aanspreekpunt voor de klant vanuit Rijssen.

Rond 1965 begonnen Jan en zijn broer Geerard de Haan het familiebedrijf als strohandelaar. Het bedrijf was gevestigd in een oude boerderij. In de beginjaren was het werkterrein Nederland, en net over de grens in Duitsland.

Maar halverwege de jaren ’80 breidde het bedrijf zich uit. Door een hulptransport voor een weeshuis in Polen dat de familie ondernam werden belangrijke contacten gelegd in Polen. Eind jaren ’80 splitste het bedrijf zich op waarbij Geerard zich richtte op de productie van containers in Polen, waar Jan het transport voor regelde. Het bedrijf groeide en de contacten in Polen werden steeds beter.

LEES OOK
Niek Dijkstra Transport overgenomen door KOOY Transport

Begin jaren ’90 kwam de volgende generatie kijken. Marc en Edwin de Haan na eerst beide ervaring te hebben gedaan op de weg zijn ze uiteindelijk op de planning gekomen waar ze nu nog steeds werkzaam zijn.

De Pultrum Group is actief binnen het open, kraan- en huiftransport, en exceptioneel transport via Westdijk Alphen ad Rijn en heeft vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Polen.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Tientallen kabels doorgebrand op TGV-lijn richting noorden

PARIJS - Bij de sabotage van de hogesnelheidslijn van Parijs richting noorden zijn in Croisilles ongeveer veertig kabels doorgebrand, meldt de burgemeester van de...
×