Clicky

zaterdag 18 mei 2024 - 21:01 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsRadio 10 in beroep in zaak Rob van Someren

Radio 10 in beroep in zaak Rob van Someren

AMSTERDAM – Radio 10 is in beroep gegaan in de rechtszaak die radio-dj Rob van Someren tegen zijn werkgever had aangespannen. Dat heeft een woordvoerder van het Gerechtshof Amsterdam aan het ANP laten weten. Een zittingsdatum is nog niet bekend.

De radiozender wilde geen toelichting geven op de zaak. “We doen geen uitspraken over individuele gevallen tussen werkgever en werknemers. Daar laten we het bij”, laat een woordvoerder van Talpa Network weten namens Radio 10.

RTL Nieuws meldde eerder op de dag dat Van Someren een rechtszaak heeft gewonnen tegen zijn werkgever. De dj was van mening dat hij recht had op meer loon, onder meer omdat zijn functioneren meerdere malen werd beoordeeld met een maximale score.

Volgens RTL Nieuws was Radio 10 het daar niet mee eens omdat zij meenden dat Van Someren met een salaris van 27.000 euro per maand al buiten de reguliere salarisschalen valt. Bovendien zouden er aparte afspraken over zijn salaris zijn gemaakt.

De rechtbank van Amsterdam oordeelde in het voordeel van de dj. De radiozender moet Van Someren met terugwerkende kracht salarisverhoging geven.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

onweer

Waarschuwing voor ‘stevige onweersbuien’ geldt niet meer

DE BILT - De code geel die door het KNMI was afgegeven voor de middag en avond voor de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en...