Clicky

maandag 27 mei 2024 - 05:48 uur
HomeOVERIG NIEUWSBedrijfsnieuwsHavenbedrijf Moerdijk kiest voor Bavak Security Group voor beveiligingsinstallaties

Havenbedrijf Moerdijk kiest voor Bavak Security Group voor beveiligingsinstallaties

MOERDIJK – Havenbedrijf Moerdijk heeft voor de komende vier jaar service en onderhoud van alle beveiligingsinstallaties ondergebracht bij Bavak Security Group. Na een aanbestedingsprocedure bleek Bavak de beste partij om beheer en onderhoud van de buitentechniek te verzorgen en in de komende jaren verder uit te breiden. Vorig jaar ging het havenbedrijf als in zee met Bavak voor de beveiliging van Logistiek Park Moerdijk. Bavak volgt met deze nieuwe overeenkomst Securitas op.

Om voor safety & security van het haven- en industrieterrein niet meer afhankelijk te zijn van één partij heeft het havenbedrijf ervoor gekozen om de verschillende aspecten voortaan bij verschillende partijen weg te leggen. Vanaf 1 mei verzorgt, zoals eerder bekendgemaakt, EBN Veiligheidsdienst daarom de bemensing van de beveiliging en is Bavak Security Group de partner voor het beheer en onderhoud van alle bouwkundige en elektronische beveiligingsmaatregelen. De overeenkomst heeft een looptijd van vier jaar en kan tot maximaal 2032 verlengd worden.

Beheer en onderhoud van de buitentechniek Bavak Security Group is een Nederlands technologiebedrijf dat als fabrikant en leverancier van fysieke, elektronische en cyberbeveiligingsoplossingen voor vitale infrastructuren toonaangevend is met meer dan 50 jaar ervaring en wereldwijde activiteiten. Bavak heeft vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten van Amerika en levert geïntegreerde beveiligingsoplossingen en -diensten aan overheden en de industrie.

Voor Port of Moerdijk zal het zorgen voor stabiliteit, continuïteit en kwaliteit op het gebied van veiligheid, passend bij de ambitie van het havenbedrijf en de Stichting Beveiliging Industrieterrein Moerdijk om het veiligste haven- en industrieterrein te zijn in zijn soort.

De scope van de samenwerking met Bavak bestaat uit het uitvoeren van het beheer, onderhoud en eventuele doorontwikkeling van de beveiligingstechniek die ‘in het veld staat’. Denk hierbij aan de cameranetwerken, hekwerken, speedgates, intercoms en sensoren.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Qatar Airways

Twaalf gewonden bij nieuw incident met turbulentie in vliegtuig

DUBLIN - In een vliegtuig van Qatar Airways dat onderweg was van Doha (Qatar) naar Dublin, zijn twaalf mensen lichtgewond geraakt door turbulentie boven...