Clicky

maandag 20 mei 2024 - 20:08 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsAVROTROS wacht onderzoek naar Joost Klein af

AVROTROS wacht onderzoek naar Joost Klein af

MALMÖ – De Nederlandse songfestivaldelegatie zwijgt voorlopig over een mogelijk incident rondom Joost Klein. AVROTROS bevestigt dat er een onderzoek is ingesteld en wacht de uitkomst af, zegt een woordvoerder. “Tot die tijd willen we er niets over kwijt.”

Klein miste eerder vrijdag de eerste repetitie voor de finale van het Eurovisie Songfestival. In eerste instantie werd hij zonder uitleg overgeslagen maar de European Broadcasting Union (EBU) meldde korte tijd later dat er onderzoek wordt gedaan naar een “incident” rond Klein. Meer informatie heeft de Europese omroepenkoepel niet gegeven.

De EBU gaf aan dat Klein tot het onderzoek is afgerond voorlopig niet zal repeteren. Of hij er vrijdagavond bij is, is niet duidelijk. Dan vindt een cruciale generale repetitie plaats, waarbij de internationale vakjury’s al de punten geven voor de finale.

Het is niet bekend wat er gebeurt als Klein deze repetitie mist.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Order uit Saudi-Arabië voor 105 Airbus-vliegtuigen

JEDDAH - Vliegtuigbouwer Airbus heeft een grote order ontvangen van de Saudische nationale luchtvaartmaatschappij Saudia. In totaal gaat het om 105 toestellen. Saudi-Arabië spreekt...