Clicky

vrijdag 24 mei 2024 - 05:32 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsMinderjarige jongen neergestoken in Spijkenisse

Minderjarige jongen neergestoken in Spijkenisse

SPIJKENISSE – Een minderjarige jongen is rond 17.00 uur donderdag gewond geraakt bij een steekpartij aan de Salamanderveen in Spijkenisse.

Hij is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Hoe hij eraan toe is, is niet bekend. De politie is nog op zoek naar de dader.

De Rotterdamse politie had donderdagmiddag de handen vol aan een reeks geweldsincidenten. Zo werd er ongeveer op hetzelfde tijdstip geschoten aan de Nieuwenoord in de Rotterdamse wijk IJsselmonde. Agenten vonden er een kogel. De schutter en eventuele gewonden zijn nog zoek.

Een uur eerder raakte een 60-jarige man lichtgewond bij een steekincident op het Prinsenplein in dezelfde wijk. Ook van dit incident is de dader nog niet opgepakt.

Eerder donderdagmiddag ging het ook mis op de Lavasweg in Hoogvliet. Daar raakte een 58-jarige man gewond bij een steekincident. Daarvoor is een 34-jarige vrouw aangehouden. Ook is na dit incident een minderjarige jongen opgepakt. Hij was in het bezit van een vuurwapen. De man moest naar het ziekenhuis voor behandeling aan de steekwond, meldt de politie.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Ynte Wiersma Oudehaske

Help jij mee morgen Ynte’s laatste wens te vervullen?

OUDEHASKE - De 18-jarige Ynte en zijn broer Sierd hebben beiden een stofwisselingsziekte. Met Ynte gaat het inmiddels zo slecht dat hij niet lang...