Clicky

vrijdag 24 mei 2024 - 05:34 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerOmwonenden vier dagen na grote brand Vice Versa in Oss nog niet...

Omwonenden vier dagen na grote brand Vice Versa in Oss nog niet naar huis

OSS – De bewoners van vijf huizen aan de Vechtstraat in Oss mogen nog altijd niet terug naar huis, vier dagen nadat daar een grote brand woedde bij logistiek dienstverlener Vice Versa. Er is volgens een woordvoerder van de Brabantse gemeente nog altijd instortingsgevaar in het pand van Vice Versa aan de Kanaalstraat. De rest van de omgeving is inmiddels wel vrijgegeven.

De waarschuwing aan agrariërs om het vee binnen te houden omdat er scherpe deeltjes van bijvoorbeeld zonnepanelen zijn neergekomen, is ingetrokken. “De regen heeft veel dingen weggespoeld en het grootste gevaar is geweken. Als de boeren nog deeltjes zien kunnen ze het gras maaien en dat afvoeren”, zegt de woordvoerder.

De gemeente houdt op haar website een liveblog bij over de brand. Daar staat onder meer dat er ondanks de rook die er nog altijd is wel buiten kan worden gesport.

Het bedrijf had een oppervlakte van 45.000 vierkante meter en stond vol levensmiddelen.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Ynte Wiersma Oudehaske

Help jij mee morgen Ynte’s laatste wens te vervullen?

OUDEHASKE - De 18-jarige Ynte en zijn broer Sierd hebben beiden een stofwisselingsziekte. Met Ynte gaat het inmiddels zo slecht dat hij niet lang...