Clicky

zondag 19 mei 2024 - 17:03 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerVerkeersinfarct door stilgevallen lzv op viaduct N209, andere vrachtwagenchauffeur aangehouden

Verkeersinfarct door stilgevallen lzv op viaduct N209, andere vrachtwagenchauffeur aangehouden [+foto’s]

BLEISWIJK/ZOETERMEER – Rondom de A12 en het viaduct van de N209 is een verkeersinfarct ontstaan nadat een lzv-combinatie stil is komen te vallen op het viaduct van de N209 (boven de A12) ter hoogte van Bleiswijk.

De vrachtwagen is rond de avondspits midden op de kruising stil komen te vallen, als gevolg hiervan is een enorme verkeersinfarct ontstaan. De afrit van de A12 was afgesloten. Inmiddels is deze weer vrij en zullen de files snel oplossen.

Een aanhouding

De politie heeft een andere chauffeur aangehouden. Terwijl medewerkers van een aannemersbedrijf bezig waren om de afrit vanuit Gouda bij Bleiswijk af te zetten, reed de chauffeur over het puntstuk heen en reed hierbij bijna een persoon aan. De politie kwam ter plaatse omdat de gemoederen hoog opliepen. Uiteindelijk is de man door de politie aangehouden.

Als gevolg van de afsluitingen is het op de A12 vanuit Gouda in de richting van Den Haag enorm druk. Er staat in de richting van Den Haag een lange file.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Opnieuw code geel in oosten en zuiden vanwege onweersbuien met veel...

DE BILT - Het KNMI waarschuwt voor stevige onweersbuien in Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en Limburg in de middag. Die buien kunnen zeer plaatselijk...