Clicky

donderdag 9 mei 2024 - 15:44 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerDronken vrachtwagenchauffeur belandt na ongeval net niet op het spoor

Dronken vrachtwagenchauffeur belandt na ongeval net niet op het spoor [+foto]

RHENEN- Vrijdagavond rond 23:45 uur heeft er op de Lijnweg bij Rhenen ter hoogte van de Achterbergsestraatweg een eenzijdige ongeval plaatsgevonden met een vrachtwagen.

De vrachtwagenchauffeur kwam met zijn trekker met oplegger vanuit Veenendaal richting de A15. Nabij een vluchtheuvel is hij de controle over het voertuig kwijtgeraakt en kwam aan de overkant in het hekwerk langs de spoorbaan tot stilstand. Wonder boven wonder kwam de chauffeur geen tegenligger(s) tegen en belandde hij net niet op het spoor.

De chauffeur is door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Na een blaastest is de chauffeur meegenomen naar het bureau.

Een bergingsbedrijf heeft de combinatie losgetrokken en afgesleept. Ten tijde van de berging ondervond het verkeer hinder doordat de weg werd afgesloten.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Allianz: navigeren in woelige wateren, recente volatiliteit van scheepvaartroutes

UNTEFÖHRING - De scheepvaart is steeds meer onderhevig aan toenemende volatiliteit en onzekerheden als gevolg van oorlog en geopolitieke gebeurtenissen, klimaatveranderingsrisico’s zoals droogte in...