Clicky

maandag 20 mei 2024 - 12:19 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerStraatrace gaat volledig mis, automobilist klapt op vrachtwagen

Straatrace gaat volledig mis, automobilist klapt op vrachtwagen [+foto’s]

BLEISWIJK – Donderdagmiddag is een straatrace aan de Spectrumlaan in Bleiswijk helemaal misgegaan, een automobilist klapte op de voorkant van een vrachtwagen en raakte gewond.

Rond 14:00 uur ging het volledig mis. Meerdere getuigen verklaren dat er twee personen in een auto aan het straatracen waren. Bij een gelijkwaardige kruising klapte een van de betrokkenen op een vrachtwagen die net de hoek om kwam draaien.

Hierdoor is de automobilist van de Audi zo’n 70 meter teruggeschoven. De andere betrokkene die meedeed aan de straatrace is er na het ongeval direct vandoor gegaan.

De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Na behandeling door het ambulancepersoneel is de bestuurder van de Audi met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De weg ligt bezaaid met onderdelen, niet alleen van de betrokken voertuigen maar ook van minstens zeven andere voertuigen. Deze voertuigen stonden geparkeerd langs de Spectrumlaan. De politie doet nader onderzoek naar het ongeval. De Spectrumlaan blijft voorlopig afgesloten voor het verkeer.

straatraces Bleiswijk

Al lange tijd wordt er gediscussieerd over straatracen op het PRISMA bedrijventerrein bij Bleiswijk. Bewoners zijn een petitie gestart om de gemeente te vragen hier iets tegen te doen.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Recordwinst Ryanair ondanks vertraging levering nieuwe Boeings

DUBLIN - Ryanair heeft afgelopen boekjaar 184 miljoen passagiers vervoerd, bijna een kwart meer dan in het laatste jaar voor de coronapandemie. De Ierse...