Clicky

zondag 5 mei 2024 - 05:59 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSPersonenvervoerflibco.com start busverbinding van Tilburg en Breda naar luchthavens Brussel Zaventem en...

flibco.com start busverbinding van Tilburg en Breda naar luchthavens Brussel Zaventem en Charleroi

BREDA – flibco.com, een toonaangevende Europese aanbieder van luchthavenvervoerdiensten, kondigt vandaag de eerste uitbreiding naar Nederland aan met de start van de nieuwe luchthavenshuttlelijn die de luchthaven van Charleroi en de luchthaven van Brussel verbindt met de stations van Antwerpen, Breda en Tilburg. Dit is de eerste stap van het bedrijf in Nederland en biedt reizigers nu een handige en directe toegang tot twee belangrijke luchthavens in België.

De tickets zijn online verkrijgbaar en de bussen rijden vanaf vandaag naar beide bestemmingen. Een ticket biedt passagiers de mogelijkheid om tot vier stukken bagage mee te nemen en de tickets zijn tot zes uur voor vertrek gratis te annuleren. Elke bus is voorzien van gratis WIFI, USB-aansluitingen, toiletten en ruime beenruimte. De shuttlebussen rijden op 11 momenten per dag, óók op tijdstippen dat andere verbindingen naar de luchthavens niet mogelijk zijn. Tickets zijn al vanaf €9,99 te verkrijgen.

Wethouder Peter Bakker (Openbaar Vervoer, Breda): “Door Breda bereikbaar te maken en te houden, kunnen bezoekers makkelijker onze groene stad en haar dorpen leren kennen. Tegelijkertijd zijn er uiteraard ook Bredanaars en andere reizigers die juist de rest van de wereld willen ontdekken. Met de terugkomst van Flibco en daarmee de directe verbinding met twee grote, Belgische luchthavens maken we Breda nog bereikbaarder. Dit past bij onze ambities om een groene, grenzeloze en gastvrije stad te zijn.”

Paul DeMuynck, Directeur van flibco.com België, licht de uitbreiding toe: “Deze uitbreiding versterkt onze positie om door heel Europa betrouwbare, betaalbare en comfortabele reisoplossingen te bieden voor alle passagiers. We zijn verheugd om onze bussen naar Nederland te brengen en mensen in Antwerpen, Breda en Tilburg de ideale vervoersopties naar de luchthavens van Brussel en Charleroi te bieden.”

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Gerwin van Beek Int. Transport heeft R. Boonzaaijer Transport overgenomen

BARNEVELD - Met ingang van 1 mei 2024 heeft Gerwin van Beek Int. Transport uit Barneveld R. Boonzaaijer Transport uit Ede overgenomen. Volgens Gerwin van...