Clicky

zaterdag 18 mei 2024 - 15:35 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsNeergestoken medewerker ggz-instelling Heerlen overleden

Neergestoken medewerker ggz-instelling Heerlen overleden

HEERLEN -De medewerker van een ggz-instelling in Heerlen die vorige week werd neergestoken, is dinsdag aan haar verwondingen overleden. Dat meldt de politie woensdagochtend.

De vrouw werd vorige week maandagmiddag neergestoken op het terrein van de instelling aan de John F. Kennedylaan. Korte tijd later hield de politie een 29-jarige vrouw uit Heerlen aan als verdachte.

Tussen het slachtoffer en de verdachte bestond in het verleden een “behandelrelatie”, laat een woordvoerder van het Openbaar Ministerie weten. De verdachte verschijnt donderdag voor de raadkamer. Ze wordt na de dood van het slachtoffer niet langer verdacht van poging tot moord of doodslag, maar van moord of doodslag, aldus de woordvoerder van het OM.

Na het steekincident meldde de politie aanvankelijk dat het slachtoffer een voorbijganger was die op straat was neergestoken, maar dat bleek niet te kloppen. Later werd duidelijk dat het slachtoffer bij de ggz-instelling werkte. Die instelling, Mondriaan, zegt dat medewerkers diep bedroefd zijn over de dood van hun collega.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

AB Texel neemt GMP-bulktransport over van Stam Transport

OUDESCHILD - AB Texel neemt per 1 juli 2024 het bulktransport van GMP-producten over van Stam Transport uit Waalwijk en verdicht daarmee zijn netwerk...