Clicky

vrijdag 24 mei 2024 - 15:00 uur
HomeOVERIG NIEUWSBedrijfsnieuwsWijlhuizen verhuisd van Vuren naar Leerdam

Wijlhuizen verhuisd van Vuren naar Leerdam

VUREN – De jongste vestiging van Wijlhuizen in Vuren is verhuisd naar een nieuw pand. Vanaf vandaag, maandag 22 april, zullen de medewerkers de klanten in de regio service verlenen vanuit Leerdam.

Nadat Wijlhuizen vorig jaar de handelsactiviteiten van WAGO Parts had overgenomen werd al direct een zoektocht gestart naar een nieuw onderkomen.

Op 25 maart heeft Wijlhuizen de sleutel ontvangen van de nieuwe vestiging, waarna er in de afgelopen vier weken hard is gewerkt om te zorgen voor een soepele overgang. Met een groot aantal nieuwe bulkstellingen en pakmagazijn met twee verdiepingen heeft de vestiging volop ruimte om de klanten in de regio Utrecht snel te kunnen leveren.

In het weekend van 20 en 21 april zijn alle producten verhuisd, zodat vanaf 22 april de medewerkers naadloos verder kunnen werken vanuit de nieuwe locatie in Leerdam.

Het oude pand in Vuren was bij de overname te klein bevonden, en met de groeiambities die Wijlhuizen in de regio heeft was een ruimer onderkomen noodzakelijk. Het nieuwe pand heeft 550 m2 magazijnruimte, waardoor de voorraad zowel in de breedte als in de diepte uitgebreid kan worden. Daarnaast heeft het pand een eigen trainingsruimte, waar trainingen en workshops voor klanten georganiseerd zullen gaan worden.

Met de verhuizing naar Leerdam heeft de vestiging een strategischere ligging gekregen binnen het nieuw gecreëerde rayon. Het nieuwe onderkomen is gevestigd op het bedrijvenpark Nieuw Schaik in Leerdam Noord. Het heeft een centrale ligging in het rayon en is makkelijk te bereiken via de A2 in het noorden en de A15 in het zuiden. Hierdoor zal de vestiging in staat zijn een nog hoger niveau van service aan haar klanten te verlenen.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Schiphol

Schiphol ondersteunt plannen kabinet rond geluidshinder

SCHIPHOL - Schiphol steunt "vanzelfsprekend" de maatregelen die het kabinet neemt om geluidshinder rond Schiphol terug te dringen. Die "dragen bij aan een stiller...