Clicky

vrijdag 24 mei 2024 - 14:35 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerVrachtwagen in brand op A58

Vrachtwagen in brand op A58 [+foto]

MOERGESTEL – Zaterdagochtend rond 04:45 uur is op de A58 net voor Moergestel een vrachtwagen volledig uitgebrand. De brandweer kon de brand helaas niet tijdig blussen, waardoor de trekker volledig is verwoest.

De chauffeur was met zijn vrachtwagen, geladen met slib, onderweg van Susteren naar Moerdijk toen hij ter hoogte van Moergestel merkte dat er iets mis was. Door een vastgelopen wiellager ontstond er brand aan de rechterzijde van de vrachtwagen. De chauffeur zette zijn trekker- met oplegger op de vluchtstrook, waarna de brand zich snel ontwikkelde.

De brandweer werd gealarmeerd en rukte met spoed uit, maar kon niet voorkomen dat de brand oversloeg naar de voorzijde van de vrachtwagen.

Rijkswaterstaat heeft de A58 in de richting van Tilburg afgesloten vanaf Oirschot om de hulpdiensten de ruimte te geven om veilig te kunnen werken.

Een bergingsbedrijf heeft de vrachtwagen geborgen en afgevoerd.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Singapore Airlines

Singapore Airlines kan claims van “acht cijfers” tegemoetzien

SINGAPORE - Singapore Airlines moet volgens schadedeskundigen vrezen voor forse schadeclaims van passagiers die deze week gewond raakten toen een toestel van de luchtvaartmaatschappij...