Clicky

zondag 19 mei 2024 - 17:03 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerVrachtwagenchauffeur loopt dubbele beenbreuk op door conflict met twee stomdronken chauffeurs

Vrachtwagenchauffeur loopt dubbele beenbreuk op door conflict met twee stomdronken chauffeurs

RITTHEM – Een 64-jarige Bulgaarse vrachtwagenchauffeur is in de nacht naar vrijdag op een parkeerplaats bij een horecazaak aan de Engelandweg in Ritthem ernstig mishandeld. Hij liep een dubbele beenbreuk op en is naar een ziekenhuis in Goes gebracht.

De politie heeft in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee ter plaatse een 28-jarige man uit Kerkwijk en een 46-jarige man uit Aalst als verdachten aangehouden. Het lijkt te gaan om een conflict tussen chauffeurs onderling.

De politie kreeg vrijdag 5 april 2024 omstreeks 00.35 uur een melding dat er een man mishandeld was op een parkeerplaats bij een koffiehuis aan de Engelandweg. Ter plaatse troffen de agenten een zwaargewonde Bulgaarse vrachtwagenchauffeur aan die op de grond lag. Hij bleek te zijn mishandeld.

Een getuige vertelde dat hij in de cabine lag te slapen en dat rond middernacht twee personen tegen het portier klopten. Hij zag dat ze de brandblusser van zijn vrachtwagen gehaald hadden en daarmee andere vrachtwagens onderspoten. Ook werd daarmee een voorruit ingeslagen. Even later zag hij een collega gewond op de grond liggen. Hij belde direct 112 waarna eenheden van de politie en Koninklijke Marechaussee ter plaatse kwamen.

Er zijn ter plaatse twee verdachten aangehouden die flink onder invloed van alcohol waren. De 28-jarige man uit Kerkwijk blies 735 ugl, de 46-jarige man uit Aalst kwam uit op 835 ugl. De aanleiding voor de zware mishandeling is nog niet duidelijk, meldt de politie.

De politie vraagt om getuigen die vannacht iets gezien hebben van de incidenten op de parkeerplaats aan de Engelandweg in Ritthem (gemeente Vlissingen) contact op te nemen met de politie. Bel dan met de politie van het team Walcheren, via 0900-8844 vermeldt het dossiernummer 2024084525. U kunt natuurlijk ook uw informatie doorgeven aan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Opnieuw code geel in oosten en zuiden vanwege onweersbuien met veel...

DE BILT - Het KNMI waarschuwt voor stevige onweersbuien in Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en Limburg in de middag. Die buien kunnen zeer plaatselijk...