Clicky

zondag 21 juli 2024 - 12:58 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsActeur Benji Gregory (46) uit de serie ALF overleden

Acteur Benji Gregory (46) uit de serie ALF overleden

De Amerikaanse acteur Benji Gregory is overleden. Gregory was vooral bekend als zoon Brian Tanner uit de sitcom ALF, die in de jaren tachtig ook in Nederland te zien was. Gregory is 46 jaar oud geworden.

Amerikaanse media melden dat de acteur al op 13 juni is overleden. Volgens entertainmentsite TMZ is Gregory die dag dood aangetroffen in zijn auto in de Amerikaanse staat Arizona. Hij zou in slaap zijn gevallen en daarna zijn getroffen door een hitteberoerte. Zijn hond, een hulphond met de naam Hans, werd eveneens dood gevonden in de auto. Het was die dag erg heet in Arizona.

Gregory was vanaf 1986 te zien in de serie ALF, een comedy over een alien die na een noodlanding in de garage van een Amerikaans gezin woont. Gregory was in alle vier de seizoenen te zien, en speelde in totaal in 101 afleveringen van de serie. In de jaren negentig speelde de acteur onder meer nog een gastrol in de serie Punky Brewster.

Begin jaren 2000 trad Gregory toe tot de marine, waar hij in 2005 eervol ontslag kreeg. In 2006 trouwde hij met zijn jeugdliefde Sarah.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Code geel in oosten van het land vanwege onweersbuien

DE BILT - Het KNMI heeft tot zondagavond 20.00 uur code geel afgegeven voor het oosten van het land vanwege onweersbuien. De waarschuwing geldt voor...
×