Clicky

vrijdag 19 juli 2024 - 23:54 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerDuitse politie zoekt inhalende vrachtwagenchauffeur die ervoor zorgt dat andere vrachtwagen kantelt...

Duitse politie zoekt inhalende vrachtwagenchauffeur die ervoor zorgt dat andere vrachtwagen kantelt [+foto’s]

REGESBOSTEL – Zaterdag 6 juli 2024 reed een Litouwse trekker met oplegger vanaf de parkeerplaats Stellheide de Duitse A1 op richting Hamburg. Omdat deze vrachtwagen aanzienlijk langzamer reed dan een andere naderende trekker met oplegger, haalt deze vrachtwagen de Litouwer in.

De inhalende vrachtwagenchauffeur zou vervolgens vlak voor de vrachtwagen hem hebben afgesneden waardoor de chauffeur van de Litouwse vrachtwagen naar rechts moest uitwijken en in de berm terechtkwam, waar hij vervolgens kantelde.

Gelukkig raakte er niemand gewond. De onbekende chauffeur die het ongeval heeft veroorzaakt, vervolgde zijn reis zonder zich verder zorgen te maken over wat er was gebeurd.

Foto: Duitse Politie

De Duitse politie spreekt van materiële schade in de vijfcijferige orde en vraagt ​​iedereen die getuige is geweest van het ongeval en die informatie kan geven over de toedracht, contact op te nemen met de snelwegpolitie in Sittensen op +49 04282/5087-0.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Bijna tweehonderd vluchten op Schiphol geannuleerd na storing

SCHIPHOL - Op Schiphol zijn vrijdag zo'n tweehonderd vluchten geannuleerd door de wereldwijde computerstoring die ook de luchthaven trof. De systemen op Schiphol worden...
×