Clicky

vrijdag 19 juli 2024 - 23:24 uur
HomeOVERIG NIEUWSOvernames en FusiesKRONE breidt zijn onderdelenbedrijf in Italië uit

KRONE breidt zijn onderdelenbedrijf in Italië uit

Fahrzeugwerk Bernard KRONE GmbH & Co. KG en de Italiaanse KRONE-importeur Realtrailer SRL, Suzzara, Italië, hebben gezamenlijk het bedrijf KRONE Trailer Service Italia SRL opgericht om de onderdelenhandel in Italië dynamisch te ontwikkelen.

“Ons doel is om het assortiment reserveonderdelen voor onze klanten verder te verbeteren en de snelle beschikbaarheid van reserveonderdelen in Italië en de buurlanden aanzienlijk te vergroten”, aldus Ralf Faust, Managing Director Service van de KRONE Commercial Vehicle Group. “KRONE Trailer Service Italia SRL zal niet alleen lokale klanten, maar ook alle internationale KRONE-klanten nog beter ondersteunen.”

Het nieuwe bedrijf KRONE Trailer Service Italia SRL zal vanaf het vierde kwartaal van 2024 zijn activiteiten in Mantova beginnen. Op deze locatie zal een reserveonderdelencentrum met een totale capaciteit van meer dan 2.000 m2 worden geëxploiteerd.

De uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten op het gebied van service en reserveonderdelen zal ook bijdragen aan het versterken van het merk “KRONE Trusted”. KRONE wil haar klanten een nog concurrerender aanpak bieden. Hierdoor worden de levertijden van reserveonderdelen verkort en worden leveringen binnen 24 uur of ‘s nachts standaard.

Julian Dango, KRONE Division Manager Zuidoost-Europa, ziet het nieuwe bedrijf als een belangrijke pijler voor de verdere ontwikkeling van het merk Krone: “Met de gezamenlijke oprichting van het nieuwe bedrijf willen KRONE en onze partner Realtrailer hun respectievelijke krachten bundelen door de markt- en werknemersexpertise van Real Trailer te combineren met de ervaring van KRONE op het gebied van processen en magazijnbeheer. Op deze basis zullen we ons bestaande netwerk geleidelijk uitbreiden en zullen we onze klanten ook nieuwe en uitgebreide diensten kunnen aanbieden.”

Stefano Savazzi, CEO van Realtrailer SRL, zegt: “We zijn erg blij met onze samenwerking met KRONE en de oprichting van een nieuw bedrijf in de sector van reserveonderdelen. We zijn ervan overtuigd dat we onze diensten aanzienlijk kunnen verbeteren door de krachten van ons team te combineren met de uitgebreide expertise van KRONE. Dit stelt ons in staat om eersteklas, concurrerende, efficiënte en tijdige ondersteuning te bieden aan al onze klanten, terwijl we ook ons ​​netwerk van werkplaatsen en onze aanwezigheid in heel Italië versterken”.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Bijna tweehonderd vluchten op Schiphol geannuleerd na storing

SCHIPHOL - Op Schiphol zijn vrijdag zo'n tweehonderd vluchten geannuleerd door de wereldwijde computerstoring die ook de luchthaven trof. De systemen op Schiphol worden...
×