Clicky

zondag 14 juli 2024 - 03:33 uur
HomeOVERIG NIEUWSOvernames en FusiesEasy Way neemt Start People Transport over

Easy Way neemt Start People Transport over

ALMERE – Easy Way, marktleider en specialist in automotive- en transportpersoneelsdiensten, kondigt de integratie met Start People Transport aan. De uitzendbureaus gaan samen verder om opdrachtgevers een breder scala aan kandidaten en dienstverlening te bieden. Daarnaast willen zij voor kandidaten nieuwe loopbaanpaden creëren in de transport-, logistiek- en automotive sector. Per 1 juli gaat Start People Transport verder als onderdeel van Easy Way.

Het bundelen van de krachten maakt het voor opdrachtgevers makkelijker om een geschikte kandidaat te vinden. Daarnaast wordt het voor flexkrachten nog interessanter en makkelijker om hun talenten verder door te ontwikkelen. Door de gecombineerde expertises van de bureaus, kunnen zij nu loopbaantrajecten aanbieden die starten in transport en uitbreiden naar diverse functies in de automotive industrie en viceversa. Hiermee leveren zij een compleet aanbod voor nu én de toekomst, voor zowel werkgever als werknemer.

De focus op specialistische personele oplossingen binnen deze sectoren en een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde kandidaten, maakt Easy Way een aantrekkelijke partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardig personeel.

Easy Way heeft al ruim 30 jaar ervaring en levert onder andere het personeel dat zorgdraagt voor meer dan 150.000 leaseautotransporten per jaar. Daarmee zijn zij marktleider op het gebied van personeelsdiensten binnen de chauffeurs- en transportindustrie.

De aanvulling van Start People Transport, dat de werving van chauffeurs (rijbewijs B, C, CE) en het opleiden van vrachtwagenchauffeurs op zich neemt, ondersteunt Easy Way in hun streven naar onderscheidende personele oplossingen.

Maximilian Krijgsman

“De integratie van Start People Transport bij Easy Way betekent een strategische stap voorwaarts in ons streven naar nog completere personele oplossingen binnen de transport-, logistiek- en automotive sector. Samen kunnen we nu nog meer waarde toevoegen aan de loopbaan van onze flexkrachten en daarmee nog beter personeel leveren aan onze opdrachtgevers. Deze verbreding komt op een natuurlijk moment in onze groeicurve. We kijken er enorm naar uit om ons op deze manier verder te ontwikkelen”, aldus Maximilian Krijgsman, algemeen directeur ASA & Easy Way.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagenchauffeur rijdt vrachtwagen vast bij KFC in Emmen [+foto]

EMMEN - Zaterdagavond heeft een vrachtwagenchauffeur zichzelf met zijn vrachtwagen vastgereden in het gras bij de KFC aan de Nijbracht in Emmen. Een bergingsbedrijf is...
×