Clicky

donderdag 25 juli 2024 - 02:48 uur
Transport GmbH
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsKNVB zoekt naar mogelijkheden voor Oranjemars in München

KNVB zoekt naar mogelijkheden voor Oranjemars in München

MÜNCHEN – De KNVB onderzoekt of supporters van het Nederlands elftal dinsdag voor de achtste finale tegen Roemenië op het EK toch gezamenlijk naar de Allianz Arena kunnen lopen. De afstand vanaf het centrum van de stad naar het stadion is namelijk zo groot dat er op deze Europese eindronde nog geen fanmars in München is geweest.

Supporters van het Nederlands elftal maakten voor de drie groepsduels op het EK indruk met hun Oranjemars. Tienduizenden fans liepen in Hamburg, Leipzig en Berlijn achter een oranje dubbeldekker zingend en dansend richting het stadion, waar de ploeg van bondscoach Ronald Koeman tegen Polen, Frankrijk en Oostenrijk speelde. Ze trokken zo de aandacht van veel media uit binnen- en buitenland.

In München is het zo’n twee uur wandelen vanaf het centrum van de stad naar de Allianz Arena. De KNVB bekijkt nu samen met de autoriteiten van München of er nog alternatieven zijn voor een Oranjemars.

De achtste finale tussen het Nederlands elftal en Roemenië begint dinsdag om 18.00 uur.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Zwanen met olie besmeurd door lekkage in Rotterdamse Botlek [+foto]

ROTTERDAM - Meerdere zwanen zijn in aanraking gekomen met olie bij de Torontostraat in de Rotterdamse Botlek, meldt de veiligheidsregio. Zo'n 200 liter olie...
×